Widok
POLECAM!!!
Trudno nie polecić szkoły która całkowitego ignoranta samochodowego wyszkoliła na kierowcę :) Wprawdzie dopiero za piątym razem, ale wcześniejsze egzaminy spaliły ze względu na moją nieumiejętność poradzenia sobie ze stresem. Jedyny maleńki minus to plac manewrowy który jest delikatnie powiedziawszy nieco zaniedbany. Serdeczne podziękowania dla p. Jarosława który w bardzo konkretny i przystępny sposób prowadził zajęcia teoretyczne, dla przesympatycznego p. Janusza z którym przebrnąłem kurs praktyczny, a także dla p. Wiktora bez którego pomocy nie doszlifowałbym swoich umiejętności kierowania pojazdem. Pozdrawiam też p. Patrycję która mi często pomagała w wielu sprawach :). Super szkoła i tyle !
Moja ocena
Nauka Jazdy Euromoto
kategoria: Kursy prawa jazdy
obsługa: -
poziom nauczania: 5
wyposażenie: 5
czas trwania kursu: -
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 6
5.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu:
Dziękuję za opinię,bo nie każdy po zdanym egzaminie ma czas na opiniowanie wszystkim nam brakuje czasu,my sami sobie opinji nie piszemy dlatego mamy ich garstkę,ale podejrzewam,że zadowolonych jest wielu przepraszam za nieskromność,ale za to obiecuję w zamian jeszcze więcej pracy pod każdym względem.Gratuluję zdanego egzaminu,brakowało Panu trochę szczęścia bo podejście do jazdy było solidne,plac ma być trudny proszę zdać się na moje doświadczenie mam wszystkie kategorie i bawiłem sie w zawodnika wiem co mówię,póżniej będzie już tylko łatwiej powodzenia pozdrawiam