Widok
POMOC DLA ZWIERZĄT !!!
Witam Was.
Słuchajcie zbieram suchą karme, ryż i jakieś szmaty dla schroniska w Oruni. Już napisałam do innych, żeby sie umowić po odbiór tych rzeczy. Wstępnie 30.XII . Wcześniej nie mogę bo nie mam samochodu. Dopiero odbiorę od mechanika 29.XII. Czy ktoś z Was jest chętny i chciałby pomóc tym zwierzętom??
Bardzo proszę bo schronisko - Orunia - jest w tragicznej sytuacji...psy i koty nie mają co jeść, nie wspominam już o higienie i czystości tego schroniska...pomóżcie !!! nie tylko tym psiakom, ale także sobie...
Sama mam 3 psy ze schroniska i nie mogę już wiecej wziąc...bo mnie nie stać, ale na kupno karmy i dowiezienie tego to..to naprawde nie jest wielki wyczyn. Proszę Was w imieniu tych zwierząt...jeśli umówie dokładną datę spotkania...przynieście coś dla tych pupilków...Naszych przecież!!
Dzięki i pozdrawiam!!!
Słuchajcie zbieram suchą karme, ryż i jakieś szmaty dla schroniska w Oruni. Już napisałam do innych, żeby sie umowić po odbiór tych rzeczy. Wstępnie 30.XII . Wcześniej nie mogę bo nie mam samochodu. Dopiero odbiorę od mechanika 29.XII. Czy ktoś z Was jest chętny i chciałby pomóc tym zwierzętom??
Bardzo proszę bo schronisko - Orunia - jest w tragicznej sytuacji...psy i koty nie mają co jeść, nie wspominam już o higienie i czystości tego schroniska...pomóżcie !!! nie tylko tym psiakom, ale także sobie...
Sama mam 3 psy ze schroniska i nie mogę już wiecej wziąc...bo mnie nie stać, ale na kupno karmy i dowiezienie tego to..to naprawde nie jest wielki wyczyn. Proszę Was w imieniu tych zwierząt...jeśli umówie dokładną datę spotkania...przynieście coś dla tych pupilków...Naszych przecież!!
Dzięki i pozdrawiam!!!
mała .....masz mój nr gg ...jakbyś potrzebowała pojemnego autka to daj znać....pomoge.... jeżeli nie będize to kolidowało z moimi obowiązkami oczywiście... może troszke karmy też sam dorzuce.....
też mam pieska z tamtąd.......wdzięczna psina...... coś na kształt wilczura.
też mam pieska z tamtąd.......wdzięczna psina...... coś na kształt wilczura.
http://kris10000.webpark.pl/
GG 880044
GG 880044
Sluchaj popieram zbieranie żywnosci dla zwierząt,ale dziwi(bulwersuje) mnie jedna rzecz tj.dlaczego tak mało jest zbiórek pieniedzy,żywności ubrań dla bezdomnych?zreszta koczujacych gdzies na dworcach itp.,zwłaszcza teraz przed świetami.Schroniska dla zwierząt dostają wystarczajaco dużo funduszy-mja takze sponsorów,na swa dzialalność.
To chyba na tyle-pozdrawiam-
PS.zauważyłem ze jakaś impreza byla wczoraj-a moze dziś????
To chyba na tyle-pozdrawiam-
PS.zauważyłem ze jakaś impreza byla wczoraj-a moze dziś????
No mialam isc na impreze, ale nie poszlam...i wlasnie dziś mam zamiar się wybrać tylko jeszcze nie wiem gdzie :))
A co do bezdomnych...ja wychodzę z założenia, że człowiek zawsze sobie da radę...a zwierzę i to jeszcze w schronisku, na "uwięzi" raczej jest zdane na człowieka, który w tej chwili nie ma funduszy na karme dla tych psiaczków...
Pozdrawiam!!!
A co do bezdomnych...ja wychodzę z założenia, że człowiek zawsze sobie da radę...a zwierzę i to jeszcze w schronisku, na "uwięzi" raczej jest zdane na człowieka, który w tej chwili nie ma funduszy na karme dla tych psiaczków...
Pozdrawiam!!!