Widok

PORAŻKA

WŁAŚCICIEL NIE WYWIĄZUJĘ SIĘ Z ZOBOWIĄZAŃ FINANSOWYCH. NAJGORSZA FIRMA Z JAKĄ MOŻNA MIEĆ DOCZYNIENIA. ZERO PROFESJONALIZMU.
Moja ocena
oferta: -

kreatywność: -

jakość usług: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 221
Bardzo "dziwne" jest to Panie Wiśniewski, że ma Pan ten sam adres IP, co Pan Stanisław Czaja - nie dziwię się, że wypłaciła Panu za dużo, skoro piszecie z jednego komputera... -.-
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
i oto mi chodziło Pani Emilio Zamerska nie bede ocenial pani pracy bo to w tej chwili nie jest najwazniejsze czaja
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 1
Panie Stanisławie - napisałam już w odpowiedzi na Pańskiego maila i na forum wykłócać się z Panem nie zamierzam, jeżeli decyduje się Pan ujawniać czyjeś nazwisko to proszę chociaż zadbać o to, aby zostało ono napisane bez błędu. Nie będę prowadziła dłużej polemiki z Panem, jeśli uważa Pan, że swoją pracę wykonałam nierzetelnie, to od tego są odpowiednie organy, tak samo jak od zajmowania się pracodawcami, którzy nie wypłacają wynagrodzenia.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 24
ale Pani pisze o travel show na forum takze prosze sie wtedy podpisywac a nie pseudonimami obrazac, co jest latwo aby tylko szkalowac ale konsekwencje ..........uwazam ze ktos nie ucciwie gra szkalowac nalezy g...................... skonczylem dyskusje z Pania zycze powodzenia czaja acha przepraszam za mały bład w nazwisku Pani Zamelska
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nie rozumiem Pańskiej wypowiedzi, gdyż jest ona tak nieskładna i tak niegramatycznie skonstruowana, że zrozumieć jej nie sposób. Radziłabym Panu trawić czas i energię na zajmowanie się swym przedsiębiorstwem miast na wypisywanie na forum, gdyż po ilości negatywnych opinii można wywnioskować, w jaki sposób ono prosperuje. Ja Pana nie szkaluję - napisałam, zgodnie z prawdą, iż od czerwca nie wypłacił mi Pan wynagrodzenia, gdzie tu szkalowanie?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22
Znam co najmniej 2 osoby, które nie otrzymały wynagrodzenia od travel show. Porozmawiam z nimi, na pewno chętnie dołączą się do inicjatywy Pani Emilii.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 16
Ja nie będe obrażał. ALE dłużniku oddaj pieniądze z nakazu z 2002 roku. Czy wystarczy? Najpierw ma się firmę na siebie, a teraz na jakiegoś słupa. I hulaj dusza
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 26
to sie zgłos ale ucciwie bo nie sztuka oddac z biegu do sadu bo trzeba konkurecje zlikwidowac a firma nie moze zapłacic bo ktos tez mi nie zapłacił lub jeszcze inny sposob wystawił do wiatru. jestem sklonny splacic dlug prosze o kontakt a co do slupa to bardzo sie mylis po prostu nie znasz sytuacji dlaczego tak jest ale to pozostawiam Tobie Panie Robercie
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 3
Mamy nadzieję, że poziom Pańskich wypowiedzi nie jest adekwatny do poziomu firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 15
Panie Stanisławie. To nie muzycy mają się do Pana zgłaszać. Pana zakichanym obowiązkiem jest wpłacać im wynagrodzenie zgodnie z terminami, zapisanymi w umowie.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 31
oj nauczycielu , nauczycielu zejdz na ziemie i potem pouczaj tych ktorzy daja zarobic a jesli cos wisze Tobie to sie zglos w miare mozliwosci wyplacam zaraz, lub pozniej lub w ratach to na tyle dla muzyka
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4
Faktycznie, Szanowny Pan Czaja daje zarobić, po prostu Święty Aleksy się znalazł, w super warunkach się zarabia i uczciwie on płaci... No proszę, ktoś się tutaj ośmiesza i to mocno, w dodatku sam z sobą pisząc autochwalebne posty...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 30
Po prostu nie wszyscy dostaja zlecenia i taka jak pani-pan na to nie zaslugujecie - proste a ja nie jestem dobrym wojkiem skonczylo sie a co do postow smieszy mnie to pozdrawiam od rana mam dobry ubaw czaja
popieram tę opinię 30 nie zgadzam się z tą opinią 4
tak przy okazji dla Pana Stanisława użyteczny link:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Adres_IP

Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że zrozumie Pan o co w tym chodzi.

P.S. My też mamy niezły ubaw, szczególnie gdy pisze Pan z jednego IP.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 20
Mistrzu a czy ja ukrywam z jakiego komputera ja osobiscie pisze zastanow sie o co bijesz piane czy piszesz aby pisac jak tak to milego zajecia pozdrawiam czaja
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4
Mistrzu a czy ja ukrywam z jakiego komputera ja osobiscie pisze zastanow sie o co bijesz piane czy piszesz aby pisac jak tak to milego zajecia pozdrawiam czaja acha ja nie mam potrzeby aby sie w ta informacje zagłebiac
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie rozumiem co to znaczy się zgłosić uczciwie? Był komornik. I nic. Jak się miało firmę na siebie, a teraz tą samą na kogoś innego. To jak to nazwać. Jeśli Pan sobie życzy mogę podać na forum wartość na dzień dzisiejszy. Albo Pan poda do siebie kontakt. Tak bym nie musiał kluczyć. Bo telefony na firmie nie wiem do kogo należą. Pzdr
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 26
Panie Managerze pisze się "wujek" a nie "wojek" :D od razu widać z kim ma się do czynienia i jaka to firma. Ciekawe ile musielibyście wybulić chociażby na ustawowe odsetki żeby spłacić wszystkich artystów, którym nie wypłaciliście na czas.

Wszyscy, którzy podpisali umowę do 3 lat temu mają prawo się o nie ubiegać :) Ci wcześniejsi już nie, ale zapewne trochę by się tego uzbierało w ciągu trzech lat.
Polecam sprawdzić w Kodeksie Cywilnym Art. 359 :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 22
podaj to na rescie bede mogl wyswietlic prawde a obrazanie i szkalowanie i gdybanie za kamuflowanym haslem daje nie jednemu palera ...
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 3
Pani Emilia kase otrzymała a wy jeszcze w stadzie koncertujeci pozdrawiam czaja
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry