Widok
PORAŻKA
nie polecam szczerze. i to nie jest niechęć. Ludzie nie kompetentni. oddalem komputer z jedna usterką. okazalo się, ze zepsuli 3 iinne. skasowlai dodatkowo. komputer raz w miediacu w tym okrecie byl u nich na 2-3 tygodnie. Gdzie nic nie posuwalo sie na przód. ostatecznie odebrałem komputer to nie dziala DVD i touch pad.
Róznica w laptopie miedzy zasilaniem a ładowaniem. bo bylo naproawiane ładowanie. Dramat. Poprzedniemu uzytkownikowi byc moze Windowsa instalowali. bo na sprzęcie to zielonego pojecia. LApek nie byl stary cos kolo 1,5 roku. Naprawdę nie polecam.
Róznica w laptopie miedzy zasilaniem a ładowaniem. bo bylo naproawiane ładowanie. Dramat. Poprzedniemu uzytkownikowi byc moze Windowsa instalowali. bo na sprzęcie to zielonego pojecia. LApek nie byl stary cos kolo 1,5 roku. Naprawdę nie polecam.
Moja ocena
drLAPTOP
kategoria: Serwis komputerów
obsługa: 4
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 1
1.8
* maksymalna ocena 6
Konkurencje chyba szlak trafia i robia Wam pod góre, zaraz im zrobimy na forum jeszcze gorzej!!Ja jestem klientem od 2 lat i ani razu nie narzekałem!, wiec droga konkurencjo dr LAPTOPA.....dajcie sobie spokój z takim wpisami,zajmijcie się raczej zdobywaniem klientów a nie pierdzeniem w krzesło i pisaniu głupot, bo tym sposobem to juz napewno nie zarobicie i zamkniecie ten swoj bajzel, pozdraawiam, szanujący klient serwis dr Laptop