Widok
PORAŻKA
TRUDNO MI OKREŚLIĆ JAKIMI BOŹDZCAMI KIERUJE SIĘ WŁAŚCICIEL TEJ FIRMY-ZLECENIE PRZYJĄŁ, ZALICZKĘ POBRAŁ (KILKA TYSIĘCY!)TERMIN MINĄŁ 18 KWIETNIA-CIĄGLE SIĘ UMAWIA I NIE PRZYCHODZI NA SPOTKANIA, NIE ODBIERA TELEFONÓW, STOLARNIA ALBO ZAMKNIĘTA ALBO JAKIŚ MŁODY CZŁOWIEK "MUSI BUDZIĆ SZEFA".PRZYCZYNĄ NIESTETY NIE JEST ZBYT DUŻA ILOSC PRZYJĘTYCH ZLECEŃ....JEŻDZI NA WAKACJE, MOJE ZLECENIE WCIĄŻ CZEKA...NIE ROZUMIEM JAK MOŻNA W TEN SPOÓB TRAKTOWAC KLIENTA..TRUDNO MI OKREŚLIĆ JAKOŚC WYKONANIA USŁUGI PONIEWAZ DO CHWILI OBECNEJ NIC JESZCZE NIE WYKONAŁ (ZAMÓWIŁAM U NIEGO 5 PAR DRZWI I BARDZO SZEROKIE SCHODY) ROZUMIEM,ŻE KAŻDY MOŻE MIEĆ OPÓZNIENIE, MOŻE WYDARZYŁA SIĘ JAKAS TRAGEDIA.... NIE WIEM POSTAWA PANA KAROLA JEST NAGANNA!
Moja ocena
Stol-Drew Stolarstwo Usługowe
kategoria: Zakłady stolarskie
obsługa: 1
oferta: -
jakość usług: -
czas realizacji: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
1.5
* maksymalna ocena 6
Witam Panią.
Wie Pani,może spóżnienie jest ale przynajmniej byłem uczciwy wobec pani. A Pani Restauracyjka "U Babuni" twierdze stwierdzić, że została stworzona teraz na oszustwach mających wyłudzenie czyjejś pracy, bez zapłaty za jak sie pani wyrażiła "bardzo dobrze wykonanej roboty" . szkoda Tylko ze kosztem innych.
Wie Pani,może spóżnienie jest ale przynajmniej byłem uczciwy wobec pani. A Pani Restauracyjka "U Babuni" twierdze stwierdzić, że została stworzona teraz na oszustwach mających wyłudzenie czyjejś pracy, bez zapłaty za jak sie pani wyrażiła "bardzo dobrze wykonanej roboty" . szkoda Tylko ze kosztem innych.