Widok
PORAŻKA!!!
Na początku kwietnia byłem na ul. Morskiej w Gdyni w sklepie Porolet.
Niestety mają mały wybór nowoczesnych tkanin. Po sąsiedzku jest firma Fasada.
Zobaczyłem rolety i zajrzałem do środka. Fajne materiały i przystępne ceny.
Umówiłem się na pomiar i się zaczęło. Zaniepokoiło mnie juz to, że przyszedł fachowiec który trzy razy dzwonił do innego fachowca, aby odpowiedzieć mi na w sumie proste pytania dotyczące montażu rolet. Zostałem zapewniony o dostępności materiałów i umówiliśmy się na szybki demontaż starych rolet w poniedziałek 23.04. i montaż w środę 25.04. Oczywiście okazało się, że materiału wbrew zapewnieniom nie ma. Po kilku telefonach zniecierpliwiony pośrednik (Fasada) dał mi kontakt do producenta i tylko dzięki jego uprzejmości będę miał te rolety zamontowane w piątek. Pan z Fasady zupełnie umył ręce i pewnie tylko czeka na kasę. Ja natomiast musiałem wykonać chyba ze 20 telefonów i uspokajać żonę, gdyż w sypialni bez rolet mamy pobudkę o 5 rano z powodu słońca. Jeżeli możecie to omijajcie fachowców z Fasady na Morskiej 27 i kontaktujcie się bezpośrednio z producentem - MULTIROLO, Gdańsk, Kielnieńska 46 tel.586650234
Niestety mają mały wybór nowoczesnych tkanin. Po sąsiedzku jest firma Fasada.
Zobaczyłem rolety i zajrzałem do środka. Fajne materiały i przystępne ceny.
Umówiłem się na pomiar i się zaczęło. Zaniepokoiło mnie juz to, że przyszedł fachowiec który trzy razy dzwonił do innego fachowca, aby odpowiedzieć mi na w sumie proste pytania dotyczące montażu rolet. Zostałem zapewniony o dostępności materiałów i umówiliśmy się na szybki demontaż starych rolet w poniedziałek 23.04. i montaż w środę 25.04. Oczywiście okazało się, że materiału wbrew zapewnieniom nie ma. Po kilku telefonach zniecierpliwiony pośrednik (Fasada) dał mi kontakt do producenta i tylko dzięki jego uprzejmości będę miał te rolety zamontowane w piątek. Pan z Fasady zupełnie umył ręce i pewnie tylko czeka na kasę. Ja natomiast musiałem wykonać chyba ze 20 telefonów i uspokajać żonę, gdyż w sypialni bez rolet mamy pobudkę o 5 rano z powodu słońca. Jeżeli możecie to omijajcie fachowców z Fasady na Morskiej 27 i kontaktujcie się bezpośrednio z producentem - MULTIROLO, Gdańsk, Kielnieńska 46 tel.586650234
Moja ocena
Fasada PCV Aluminium w Budownictwie
kategoria: Żaluzje, rolety i markizy
oferta: 3
jakość usług: 1
czas realizacji: 1
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6
SUPER
Nie zgadzam się z opinią Pana Piotra. Wielokrotnie korzystałam z usług firmy Techniczne Wyposażenie Wnętrz z ul. Morskiej, najczęściej właśnie przy wyborze rolet i ich montażu. Duży wybór, szybki czas realizacji zamówienia, profesjonalna obsługa. Śmiało mogę polecić! Ostatnio również skorzystałam z ich usług wybierając drzwi do mieszkania. Drzwi drewniane, solidnie zamontowane, obsługa bardzo życzliwa (poprawili mi niedoskonałości po poprzedniej firmie montującej parapety).
POLECAM!!!
POLECAM!!!