Widok
PORÓD RODZINNY
Moją drugą córkę urodziłam 28.12.07 właśnie w tym szpitalu. O 7:30 przyjechaliśmy z mężem do porodu, przed 8:00 byliśmy juz na sali porodowej(wody mi odeszły i było rozwarcie na 2,5 palca),przyjęła nas położna Pani Iza - cudowny człowiek, bardzo sympatyczna i pomocna dzięki niej czułam się spokojna. Co jakiś czas podchodziła i pytała jak się czuję i sprawdzała jak postępują skurcze, proponowała różne pozycje porodu, tak abym mogła dobrać odpowiednią dla siebie. O 11:25 przyszła na świat nasza córcia, pani Iza wszystkim się zajęła(lekarz nie zdążył przyjść). Od razu mała została położona mi na piersi i leżała tak około godziny (tyle trwało szycie)dopiero później została mi zabrana i to też nie na długo (pierwszą córkę rodziłam w Gdyni i tam dziecko dostałam może na 5 minut).Połóżne, które później się nami opiekowały też bardzo miłe i pomocne szczególnie że wystąpił problem laktacyjny (mała nie jadła i praktycznie nie miałam pokarmu),mała miała też żółtaczkę.Obawiałam się że trafiłam tam w okresie noworocznym (wyszłyśmy ze szpitala 01.01.08) ale moje obawy szybko zostały rozwiane, bo fachowa opieka cały czas nam towarzyszyła.Jak rodzić to tylko tam.Dziękuję Wszystkim pracownikom.
Moja ocena
Szpital św. Wojciecha
kategoria: Szpitale
obsługa: 6
jakość usług: 5
wyposażenie: -
czas oczekiwania: -
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6