Widok
lekarz i wolontariusze tłumaczyli dlaczego nie będą już przyjmować. Chętnych było bardzo dużo a krwiobud może stać tylko 4 godz bo na tyle wystarczy agregatora w lodówkach do prawidłowego przechowywania krwi. Zawsze tak jest.
Spokojnie nic straconego - można podjechać do akademii na Dębinki i tam oddać. Należy się dzień wolny od pracy, także nie powinno być problemu.
Spokojnie nic straconego - można podjechać do akademii na Dębinki i tam oddać. Należy się dzień wolny od pracy, także nie powinno być problemu.
I dla wszystkich zainteresowanych.. oddając krew należy się dzień wolny z pracy..trzeba tylko powiadomić pracodawcę, że tego,i tego dnia oddajemy krew..jedziemy np. do Kartuz,Gdańska,czy też Gdyni..pracodawca nie moze odmowic,ewentualnie wyznaczyc dzien,w ktorym mozemy oddac krew..i trzeba pamietac,aby wypisali zaswiadczenie,ze danego bnia oddalismy krew..I nie trzeba zwalniać się z pracy itp..pozdrawiam:)
i co z tego że krew potrzebna, ambulans do poboru krwi miał być do 14. Byłem o 13 i dowiedziałem się że nie mogę oddac krwi bo jest za dużo oczekujących i ja się przed 14 nie zmieszczę. Czy oni nie powinni stać do ostatniego klienta?
może ja jakiś dziwny jestem ale co wakacje krzyk, że krwi brakuje a tu pracują tylko do 14. Pozdrawiam
może ja jakiś dziwny jestem ale co wakacje krzyk, że krwi brakuje a tu pracują tylko do 14. Pozdrawiam