Widok

POZNAM STRAŻAKA/POLICJANTA

ewentualnie inna mundurówka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Anty z tą statystyką przegiąłeś. Co do policjantów i żółnierzy to może nie zawsze przemoc domowa ale też zdradzają :D i te historyjki ... służba, musiałem zostać dłużej w pracy :P

Leśnicy też dużo piją i są ... dziwni :) Leśnik nawet jak nie jest w pracy to ubiera sie na zielono jakby był w lwsie i ukrywał się przed zwierzyną :D

Uważam, że ok 10-20 % policjantów i żołnierzy jest warta uwagi, pozostałe 80% to furiaci, zapatrzeni w siebie, nie radzący sobie z problemami i topiący smutki w alkoholu.

Może uda Ci się trafić na kogoś interesującego :) Strażak mimo wszystko wydaje mi sie lepszym wyborem jeżeli można decydować w kim się zakochasz.

Co jakiś czas widzę ogłoszenia szukam marynarza, żołnierza, policjanta, nie wiem z czego wynikają te poszukiwania. Rozumiem, że marynarz będzie przynosił dużo pieniędzy i nie będzie go długo w domu, ale policjant i żołnierz nie dość, że nerwowi to tych pieniędzy, też za wiele nie będziesz miała, no i będzie częściej w domu a wytrzymać z takim nerwusem to wyczyn :)
Radzę się jeszcze zastanowić co do poszukiwań :P
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podobno 60% policjantów dopuszcza się przemocy domowej. Znam kilku żołnierzy, też mają ostro zryty umysł;)
Jak jest z innymi mundurowymi to nie wiem, ale wielu ma bardzo stresującą pracę w której widzą dużo i tracą dystans uznając że to coś normalnego.

Leśnicy powinni być łagodni;)
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (76 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Samotność (3 odpowiedzi)

Czuję się samotna. Bardzo. Choć teoretycznie nie jestem sama. Jestem introwertykiem ale ostatnio...

do góry