Widok

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać takich ofert pracy, żeby nie zostać oszukanym? Czy ktoś z was może mi coś polecić lub doradzić? :)
Dzięki za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja polecam,jesli jestes kobieta, prace w niemczech jako opiekunka osob starszych z goworkiem. wejdz na ich strone, maja mnostwo roznych ofert, trzeba mowic po niemiecku, ale jesli masz z tym problem, mozesz pojsc do nich na specjalny kurs. mozna naprawde fajnie zarobic! wyjazdy sa od miesiaca do szesciu :)
byłem za jego ofertą w tej pracy było całkiem ok
witaj szukam pracy tylko nieznam jezyka jestem w trudnej sytuacji materialnej czy pomogla bys mi w znalezieniu jakiejs pracy podam ci mojego mejla zibii255@interia.pl
Na start polecamy Holandię. Przy pracach sezonowych, które posiadamy w ofercie, zwykle wystarczy komunikatywna znajomość angielskiego i gotowość na wyzwania:) Jeśli chodzi o pracę bez specjalistycznych kwalifikacji warto skorzystać z ofert letnich, które zamieszczone są na stronie tnsgroup. A może skoro jest Pani z trójmiasta, miała Pani doświadczenie w obrabianiu ryb?:) Potrzeba wprawy, ale praca jest naprawdę dobrze płatna. Zapraszamy serdecznie, zespół TnS Group

Znajdzie nas Pani na FB. Union Montage GMBH badz: union-montage.de
mail: badreichenhall@union-montage.de +49 08651 7661151

Jestesmy firma pomagajaca znalezc prace na terenie Austrii i Niemiec. Nasza siedziba miesci sie na Bawarii. Aktualnie prowadzimy nabor dla osob poszukujacych pracy jako: Kelner/ka, Kucharz/rka, Pokojowka, pomoc kuchenna. Warunkiem koniecznym jest znajomosc j.niemieckiego w stopniu min. podstawowym.
Pozdrawiam Marta Union Montage GmbH

Jeden z ciekawszych kołchozów w Holandii się tutaj reklamuje.

polecam sprawdzic oferte Market Access ja jakis czas temu oracowalam za ich posrednictwem, swietna agencja

Polecam wam prace w Holandii z firma Rotjes young plants.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1