Widok

PRACA W FIRMIE BITON

Po rozmowie z pracownikami nikt tam długo nie wytrzymuje ,praca ok jak każda ale są pewne minusy czyli brak umowy pracujesz domagasz się jesteś zwodzony, 1 przerwa na 30minut i pracujesz 10-12 godzin a przerwa jest o 10;00 , brak zaliczek ale jeden pozytyw wypłacalni są.
no i kierownik potrąca za palenie ,częste gadanie oraz za stanie inaczej mówiąc obóz pracy lepiej miał niewolnik bo dostawał wodę w upały itd. tu zapomni o tych środkach itd.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
no to chyba cos sie zmieniło kiedys bylo spoko a dokladnie na jakiej budowie byłes????
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
rozmawiałem na budowie koszary robiłem w innej firmie i widziałem co tam się dzieje :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ma ktos jeszcze jakies opinie gdzie teraz np robią budowy i wogole?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Obóz pracy. Na temat kadry kierowniczej to ja się nie wypowiadam bo szkoda słów na pisanie Ta firma musi paść. Dla chętnych do prace to powiem zastanów się trzy razy zanim podejmiecie decyzję podjęcia pracy w tym BURDELU.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Cóż zarządzanie kadrą jest zerowe ludzie są zastraszani 90% pracuje na czarno ( coś trzeba zrobić - PIP-a powinna się zainteresować może podsunąć trzeba im jakieś info, jak są chętne osoby to może związki zawodowe założymy ) A sytuacja jest do naprawienia wystarczy kierownika grzeska zwolnić i pozwolić ludziom pacować jak będą uczciwie traktowani to będą uczciwie pracować. Z niewolnika nie będzie pracownika panie prezesie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
Panowie praca na budowie to nie jest przedszkole, pracowałem w tej firmie jakiś czas i wiem ze jak ma się jaja, chęć do pracy i odrobinę wiedzy to nie ma tam tragedii...owszem pare osób mogło by ponarzekać ale ich wpisów tu nie widzę. Same wpisy od wiecznych poszukiwaczy pracy ;)))
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 12
JO i tu się z tobą w zupełności zgodzę pracują w tej firmie ludzie ślizgający się na karkach innych i mają (oprócz wiedzy w temacie) wszystko i wszystkich gdzieś i tu jest problem który powinna rozwiązać kadra tej firmy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
widzę ze szykuje się nowy nabór do obozu pracy o nazwie biton . ta firma to żenada , totalny bałagan zero organizacji pracy a wszystkim kręci niby kierownik totalny dezorganizator i terrorysta człowiek który uważa ze krzykiem i zastraszaniem uzyska dobrych pracowników na chwile , bo mało kto wytrzymuje w tej firmie więcej niż dwa miesiące . szkoda czasu i zdrowia na taki bałagan , ja mam już to z głowy i osobiście przestrzegam przed błędem podjęcia pracy w tej firmie .
ps; pozdrawiam byłych kolegów z budowy na garnizonie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
wiesz masz może racje ale za 10zł to niech sami zasuwają skoro sprzątaczka ma 10zł i ty fachowiec dajesz się poniżać???????? jeśli tak to mam dla ciebie robotę zrobienie łazienki za miskę ryżu . Ja dymać się nie dam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja znam ta firmę dobrze Grzegorz możne jest ostry ale tylko dla osób które się chcą ślizgać nic nie robiąc popracować (jeśli to praca można nazwać) ile się da i wyrwać za włóczenie po budowie tyle ile można dopóki nikt nie zał warzy ze on nic nie robi wypowiadają się tu leserzy i nieroby a jak im nie pasuje praca to niech ją zmienią banda pijaków i nierobów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9
Ja też znam tą firmę dobrze i nie twierdze żeby pobłażać ludziom którzy się opieprzają . Ale nie znaczy to ze wszyscy są jak ty to nazywasz - (bandą pijaków i nierobów) i traktowanie ich w ten sposób jest co najmniej żenujące . Zachowania Grzegorza można nazwać chamskie i na poziomie chłopa od gnoju a nie kierownika firmy .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
powiem tak d*pA NIE FIRMA. Ile jeszcze osób napisze tu jeszcze negatywne opinie o tej firmie. A osoby które tu piszą to nie są ściemniacz tylko osoby które się cenią ja wolę pracować jako sprzątacz i mam 12 zł/h i normalnych kierowników a nie nazistów
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1
co ty kurka 12zt na godzine jako sprzatacz???? hahhahahahahahahahaah nie pij tyle czlowieku ze jako sprzatacz dalom 12zt na godzine hhahahahahah ale dobra pozdro xxxxxxx
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie znajduje się biuro tej firmy ?
Ma ktoś nr do kierownika ?
BITON Sp. z o.o.
ul. Budowlanych 31, p.413
80-298 Gdańsk
Prowadzą teraz budowę na Garnizonie w Gdańsku Wrzeszczu
Nr.(kierownika) 508143206
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Fachowiec za 10 zł nie idzie do takiej pracy ,jak już to o dzieło a być czyimś niewolnikiem to przykre
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Prawda jest taka w czasie pseudo rozmowy kwalifikacyjnej ( przez telefon ) dowiadujemy się ze praca jest po 10 god , dwa tygodnie okresu próbnego po 10 pln potem podwyżka i umowa .Co w rzeczywistości wygląda zupełnie inaczej ,tyrka minimum 12 god i nie ma żadnych podwyżek o umowie zapomnij .90 % załogi pracuje na czarno ,za tą 10-che niby godzinówkę robota jak w akordzie , żadnych zaliczek tylko jakieś pseudo kary , 200 za rozmowę itd .jak nie chcesz już orać w tym bałaganie to 500 kary . Gość niejaki Grzegorz który mianuje się kierownikiem już na pierwszy rzut oka sprawia wrażenie cwaniaka a nie kierownika . Oto jak wygląda praca w firmie BITON .Nie polecam strata czasu i nerwów firma krzak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
a kim jest ta Hanka w firmie? czesto robi najazdy na budowe
To jest jedna z pozytywnych osób w tej firmie .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry