Widok

PRACA W TESCO

Witam mam pytanie jak wyglada praca w tesco ile sie zarabia ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
widzialam ogloszenie ze 7,50 brutto-żal
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja widziałam ogłoszenie ze potrzebuja na kasjera sprzedawce na obrońcow wybrzeza i sie zastanawiam czy nie wyslac cv tylko ze ja nie mam doswiadczenia w tego typu marketach ani badan sanepidowskich czy to przeszkoda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do pracy typy Tesco, Real, Auchan potrzebna jest ksiażeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych. Bez tego ani rusz. Czasem tez jest wymagane minimum sanitarne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
No tak ale w ogloszeniu nie bylo napisane ze jest to wymog konieczny moze jesli by mnie zatrudnili to poprostu wyslaliby mnie na te badania..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też tak może się zdazyć, ze firma może Cie wysłać na te badania i koszty pokryją sami, ale zastanawiam sie, czy w dzisiejszych czasach jest to realne. Owszem moga Cie zatrudnic, ale badania sanitrano-epidemiologiczne robisz na wlasny koszt to jakis koszt 250 zł jak nie wiecej. Ja kilka lat temu musiałam robić na własny koszt. Była to wtedy dużo mniejsza kwota.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
jest szansa że wysyłają bo np. w KFC i macu jak nie masz to dają skierowanie i koszty wyrobienia są zwracane. zdaje mi się że czytałam że np. w Lidlu tez tak było.
w lidlu zwracaja za badania, a w tesco zarobki porazka jesli pracuje sie w zewnetrznej firmie na kasach znajoma miala 5,5 na reke i umowe zlecenie jak to zobaczyla zrezygnowala zobacz najpierw co podpisujesz
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
w yewnetrynej firmie 6.1+6.5 na reke na kasie a na hali troche mniej a w tesco najnisya krajowa ale socjal i wsyzstko inne jest.
06.07.2009r. - 3705g, 60 cm, synuś,
20.02.2015r.-26.04.2015r.-10tc - Aniołek
20.04.2017r.-przewidywany termin porodu
te badania kosztuja 75 zl za trzy probki kału....
plus pieczątka w książeczce 50 zl...i to wsio...
Pracowałam w tesco.. Ksiazeczka obowiazkowa 1200zł na reke
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pracowałam kiedyś na Obrońców Wybrzeza, ludzie ogołnie ok, ale kierowniczka??Pozal sie Boze...czepia sie za byle co, potrafi Cie mocno zwyzywać i to przy kliencie..ale zastepca kierownika to juz w porzadku, nawet mowil, zeby tam sie tak kierowniczka nie przejmowac, bo ona juz ma taki charakter...co do badan lekarskich u mnie bylo tak, ze ksiazeczke sanepidowska bylo trzeba sobie samemu wyrobic, a dalsze badania(krew, ekg, cukier itp) to juz pokrywa pracodawca, zarobki??hmm najnizsza krajowa niestety,ale wszystkie skladki sa odprowadzane, bo jest to umowa o prace, aha i ja tam skladalam cv jak nawet nie bylo ogloszenia-odezwali sie do mnie po okolo 4,5miesiacach, a co do kierowniczki czy ona nadal tam pracuje to juz nie wiem, bo ostatnio pracowalam tam w lipcu pozdr:)
Ja bym nie polecała pracy w tym sklepie.Rzadko w nim bywam ,bo nie daleko pracuję ,ale .......właśnie.
Kasjerki zmieniają się co chwila ,kierowniczka mogła się zmienić, ale bałagan z cenami to stały repertuar. Jasne że wtedy klienci się wkurzają.
Jeszcze te ciągłe promocje i nagabywanie na kartę stałego klienta.
Sama myślę o poszukaniu jakiejś posady ,ale w tym sklepie ........brrrrrr
nie dziękuję
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja bym chciała pracować w Tesco - na sali - wykładanie towaru, nie na kasach.
Asiu tak chciałby każdy, ale w Tesco (zwłaszcza tych mniejszych czynnych w określonych godzinach) jest jak w innych marketach (Biedronka, Stokrotka, Lidl, Netto, Carrefour Express itp.), czyli pracownik jest od wszystkiego co wchodzi w zakres jego obowiązków tzn. również i stania za kasą (zwłaszcza gdy rosną gigantyczne kolejki w weekendy i bezpośrednio przed świętami). Nieco lepiej jest w Tesco 24 h, gdzie polecam zmiany nocne gdy ruch klientów w końcu zamiera.
W Tesco na karwinach szukają aktualnie do pracy na 1/2 etatu. dla kobiet na pickera (kompletowanie zamówień dla sklepu internetowego) oraz na dostawców sklepu internetowego. również 1/2 etatu
Dzięki za info ;-) Czy na dostawcę trzeba mieć własne auto (moje niestety zostało sprzedane ponad pół roku temu) ??
Auto jest firmowe.

A ta praca dla pickera, jest tylko dla kobiet? Wiecie może jak wygląda te pół etatu, czy jest to coś w stylu 5 x w tyg po 4-5h, czy bardziej 3 x w tyg po 8h?
auta są firmowe duże vany mercedesa
4-5 razy w tyg po 4-5 godzin..
z reguły od 6.00 do 10.00
praca dla pickerow jest też dla mężczyzn
praca pickera polega na jezdzeniu po sklepie z wielkim,cięzkim wózkiem i wkładaniu odpowiednich artykułów do odpowiednich skrzynek w tym wózku.masz ze sobą sprzęt którym skanujesz kod kreskowy.niestety robisz to na czas,i masz go bardzo mało na każdy wózek więc musisz się naprawde napracować bo wszystko jest sprawdzane a jak sie nie miescisz w czasie to adioss :/ praca jest ciężka i nie płacą za wiele ale większośc pracowników to kobiety.
pół etatu oznacza 80-88godz miesięcznie po 4godz dziennie no chyba ze jest duzo zamówien to sa nadgodziny.jedyny plus to ze jezdzisz sam, nikt nie siedzi Ci nad głowa...no chyba ze cos pomieszasz lub zle zapakujesz.
za badania płaci Tesco,ma podpisane umowy z przychodniami do ktorych kieruje,płaci pełne skladki i to co masz na umowie,daje ubrania robocze i ma socjal .
za wszystkie badania musi zapłacić pracodawca.bierzesz fakturę i Ci oddaje.Tesco na badania wysyła do placówek z którymi podpisaną ma umowę i robisz wszystko za darmo!
Zgadza się

Inne tematy z forum Praca

Opinie o Crist Gdynia (13 odpowiedzi)

Jak się tam pracuje ,jaka atmosfera?

asystentka stomatologiczna - gdzie zrobić kurs, ile się zarabia? (48 odpowiedzi)

czy jest tu osoba pracujaca w tym zawodzie? Gdzie mozna robic jakis kurs w tym kierunku? ile sie...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

do góry