Widok

PREZENT NA 60-TĄ ROCZNICE ŚLUBU

Tak jak w temacie dokładnie za miesiąc dziadkowie mojego męża mają 60-tą rocznice ślubu i zupełnie nie wiemy co im kupić oczywiście nić nie potrzebują... Hmm nie wiem już sama... Może jakies fajne pomysły wpadną wam do głowy
Z góry dziękuje
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Po 1 - gratulacje !!!!!!!!!!!!!.
Fajnie ,że są jeszcze ludzie którzy obchodzą takie rocznice.
Po 2 ,różne rzeczy mi przychodzą do głowy.
-zamówienie mszy
-zamówienie obrazu (kolażu) ze zdjęć rodzinnych ,lub zrobienie
albumu z drzewem genealogicznym.
- obraz z Papieżem
- jeżeli dziadkowie są "wesołymi staruszkami z poczuciem humoru"
zamówiłabym stolik w jakiejś dobrej restauracji.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gratulacje kwiaty to oczywiste :) Msza tez juz jest zamowiona
Niestety nie są to ludzie z poczuciem humoru raczej dużo w życiu przeszli i pomysł ze zdjęciem bardzo fajny ale jedyna rodziną dla Nich jest Mąż Ja i nasza córcia a naszych zdjeć maja kilkanascie albumów :(
Może jeszcze jakiś pomysł na fajny prezent

:)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może zabierzcie ich do restauracji na obiad/kolację z winem, potem spacer, pobędziecie razem, nacieszą się Wami, prawnuczką :) albo kino.. wspólny wyjazd za miasto, wycieczka na weekend do jakiegoś miejsca, które chcieliby zobaczyć, w którym się poznali, do którego mają sentyment..
Moi dziadkowie 4 lata temu obchodzili tę rocznicę. Była uroczysta kolacja w gronie najbliższych a w prezencie zamówiłam im statuetkę ze szkła z wygrawerowanym napisem "Małżeństwo to diament szlifowany całe życie" Coś w tym stylu http://www.grawer.net.pl/grawerowanie_laserowe_szklo.php?foto=8 Bardzo fajnie to wygląda.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
katka własnie zastanawiałam się nad czymś takim ale nie wiedziałam czy to dobry pomysł ... Dziękuje za podpowiedz
image
Piękny wiek ;-) Podziwiać, a prezent? Chyba w każdym przypadku sprawdzi się dokładnie to samo, zobaczcie - http://prezentmarzen.com/romantyczna-kolacja-z-winem-dla-dwojga-w-warszawie/ Chyba romantyzmu każdemu w życiu brakuje, szczególnie kiedy na poważnie trzeba zająć się życiem ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może pozbieraj zdjęcia z mężem i zróbcie im ładną fotoksiążkę? Ja podarowałam taki prezent swoim dziadkom ostatnio i byli bardzo zadowoleni. Zebrałam wszystkie ich najważniejsze wydarzenia w jedną całość :) Tutaj podsyłam kilka inspiracji dla zainteresowanych: http://fotobistro.pl/inspiracje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jakis rok temu kupilam rodzicom na rocznice super prezent: kompozycje z recznikow z wyhaftowanymi imionami i data ślubu. Mysle, ze taki dosc oryginalny a przede wszystkim praktyczny prezent, ktory do dzis dnia uzywaja :)
A! ta stronka to http://kraina-haftu.pl/sklep-haft/index.php?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja bym zastanowiła się najpierw co sprawiłoby im przyjemność, moi dziadkowie uwielbiają do dziś ranki spędzać pijąc herbatę w łóżku. W ogóle komfort spania jest dla nich bardzo ważny. Od nas wnuków (jest nas spora gromadka) dostali kiedyś komplet pościeli Welmax - naturalna, utrzymuje stałą temperaturę podczas snu, antyalergiczna ... do tego wspaniałe śniadanie do łóżka, ich mina rano bezcenna!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
a może tak kierunek zdrowe odżywianie i zestaw naczyń philipiak? dużo ostatnio się o tym mówi, byłam nawet na pokazie tych naczyń i Karol Okrasa bardzo je zachwalał, a przecież kto jak kto ale szef kuchni się na tym zna
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12
A może wazon grawerowany..? My rodzicom w dniu ślubu dawaliśmy (podziękowanie).. Byli zachwyceni, a wazony wyszły naprawdę ślicznie.. :) były dosyć spore.. A grawer sama wymyślasz.. ;) .. Np..

http://allegro.pl/wazon-grawerowany-na-rocznice-slubu-jubileusz-i3677957192.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
może wykupienie wczasów w sanotorium z zabiegami i wyżywieniem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hmmm bardzo ciekawa myśl. Słyszałam co nieco o tych garnkach. Gdzie znajdę więcej informacji na temat tej marki? a i, czy pokazy mają jakiś deadline?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też słyszałam pochlebne opinie o tych garnkach. Znajoma mi zachwalała gotowanie na parze, że gotuje bez użycia soli i tłuszczu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
faktycznie super pomysł z garnkami za kilka tysiecy. w szczegóności dla osiemdziesięc****rolatków
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Prezenty

Co mam kupić dziewczynie?? (116 odpowiedzi)

Moja dziewczyna ma na imię Ewa i urodziła się 24go grudnia... jeszcze nie rozumiecie??? Ona ma...

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Gadżety reklamowe dla klientów (76 odpowiedzi)

Chcemy w firmie kupić coś z okazji świąt dla klientów.Doradzicie co to może być?

do góry