Pierwszy raz dodaję opinię ale nie mogłem się powstrzymać. Otrzymałem kontakt od Urzędników w urzędzie Marszałkowskim w Gdańsku do firmy poręczeniowej PRFPK ponieważ poszukiwałem finansowania na nowy sprzęt do firmy.
Spodziewałem się kolejnego odesłania i zbycia mnie ogólnikami jak to było już kilka razy w instytucjach urzędowych. urzędnicy..... Ale jakież było moje zdziwienie gdy człowiek, z którym umówiłem się na spotkanie z uśmiechem na twarzy dokładnie powiedział mi co mam robić. Zwiedziłem już pół Gdańska w poszukiwaniu informacji a od Pana Sebastian Klatt uzyskałem wszytko co chciałem wiedzieć. To niesamowite, że w dzisiejszych czasach ktoś chce nam przedsiębiorcom pomóc. Pan Sebastian wykazał się niesamowitą wiedzą i kompetencjami. Dowiedziałem się o finansowaniu z Unii Europejskiej jak i Banków komercyjnych i niekomercyjnych ( tak wiem też pierwszy raz o tym usłyszałem) Banki niekomercyjne to Banki spółdzielcze, które od dziś także będę polecał. Gratuluję szefostwu firmy takiego pracownika. Już opowiedziałem znajomym o tym spotkaniu i wiem, że także już skorzystali z pomocy Pana Sebastiana i są ogromnie zadowoleni. Jeszcze raz dziękuję za pomoc