Widok

PRZED WYBORAMI!!!

Obiecanki Kaczyńskiego...

pomyśl...i podaj dalej Ilu facetów w jego wieku mieszka z mamusią? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma auta? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma "prawka"? - Niewielu
Ilu facetów w jego wieku nie ma żadnego majątku? -Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma więcej niz165 cm? - Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma żony lub dziewczyny tylko kota? - Bardzo, bardzo niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie miało do niedawna konta? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma syna ? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma córki? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie ma domu? Niewielu.
Ilu facetów w jego wieku nie zasadziło drzewka? Niewielu.
Dlaczego facet, który swoim podejściem do życia i zachowaniem, reprezentant niewielu,
ma być Twoim prezydentem?
Ilu ludzi powinno zagłosować na takiego faceta? -Niewielu.
Idź na wybory............. nie bądź jednym z niewielu.........
PODAJ DALEJ- pytając innych o to samo !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11
platforma jest okropna ,z tymi swoimi ziejącymi jadem liderami , ta partia skupia samych wybryków natury ,dązacych do władzy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rm to napisz ktura partja taka niejest czy platforma czy pis oni wszyscy sa siebie warci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja się boję platformy , konkretnie jej programu, nie ma na kogo głosować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skoro boisz się programu wyborczego platformy, który jest całkowicie niespójny, to głosuj na Kaczyńskiego:) tak jak ja:) zresztą wczorajsza debata pokazała, jakim kłamcą jest Komorowski przypisując sobie i platformie ustawy podpisane lub stworzone przez PiS:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
PIS tez klamie pewnie nie przyjrzalas sie polityce za bardzo jeden na drugiego wine zwala za niepowodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
ona25 będę głosować na kaczyńskiego
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
czyli na KŁAMCĘ I MANIPULATORA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
to są (zalety)komorowskiego , nie zabieraj platformie zasług.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Poproszę choc jedną osobę popierającą Komorowskiego o uzasadnienie swojego wyboru:) ale konkretnie chodzi mi o program wyborczy, nie wyzwiska Pana Kaczyńskiego... Jesteśmy przecież ludźmi dorosłymi i inteligentnymi:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Po pierwsze i najważniejsze.:
głosuję za programem,który mówi - dość IV RP!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Czyli jakim programem? Podaj mi proszę konkretne przykłady, a nie hasła palikota. Dlaczego platforma, jakie punkty w programie Ci się podobają. Za jakimi punktami z jego programu jesteś? Czy to takie trudne pytanie? Chyba wiesz, na kogo i na co głosujesz?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten spot bardzo ładnie pokazuje jakimi manipulatorami są sztabowcy z PO - myślę, że z ogromną łatwością i większą spójnością można byłoby stworzyć coś podobnego w roli głównej z Panem Komorowskim. Trudno mi uwierzyć, iż ludzie nie widzą, że Komorowski jest tylko marionetką Tuska, który z różnych względów nie stanął w pojedynku o władzę prezydencką. Co to za program - koniec z IV RP - czyli koniec z czym? Najbardziej zastanawiające jest to, jak bardzo modne jest głosowanie na PO - tak modne,bo nie wierzę, że ludziom się podoba to, co się teraz dzieje z naszą Polską.
Skoro cały czas PO powtarza, że Prezydent pełni tylko funkcję reprezentacyjną, to dlaczego tak zaciekle walczą o tą funkcję, czyżby mieli jeszcze jakieś interesy do ubicia?
tylko w kaczyńskim jest nadzieja , platforma osiągnęła DNO!
Pan Tusk przecież powiedział, że chce z Polski zrobic państwo kanclerskie. Prezydent prezydentem, a to on-premier będzie rządził. Sam w wyborach by przegrał, bo nie spełnił ani pół ze swoich obietnic. Za jego rządów Polska stała się państwem, na którym inni zarabiają, a któremu nie wolno samemu na siebie nie zabobic (liczy się tylko import towarów, a nie produkcja własna, powstają ogromne sieci zagranicznych sklepów, a polskie giną, itd...) Do tego tak często za rządów PiS pokazywane były jakieś tabelki ze wzrostem cen żywności i wszyscy narzekali... Teraz nie pokazuje się żadnych wykresów, a przecież ceny poszczególnych produktów nie były jeszcze nigdy tak wysokie, jak dzisiaj (o cenie paliwa nie wspomnę). Jak można głosowac na Po?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co do cen paliw, ktoś bardzo inteligentny(przynajmniej tak mu się zdawało) powiedział mi kiedyś, że Jego wzrost cen paliw nie obchodzi, bo on zawsze tankuje za 50zł:D
Pozdrawiam POwską wyższą inteligencję:D moc jest z Wami:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niby mamy sojusz z ameryką?! Powinni nam dać tańsze paliwo, a nie jakieś głupie zabaweczki wojskowe.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
komorowski tyle obiecuje , że mu zycia nie wystarczy , aby te obiecanki cacanki spełnić, nie można tych treli moreli słuchać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Kaczyński nie obiecuje?
Ludzie ten człowiek wielbi Gierka! Przypominam, że w zeszłym
roku skończyliśmy spłacać długi po nim.
Za Gierka zamordowano Pyjasa. A z resztą poczytajcie sobie trochę.
Komorowski też nie jest ideałem, ale mam pewność że mnie nie sprzeda dla władzy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Program?
Jaki program!!! Tu idzie o władze. Niektórzy są w stanie wykorzystać
smierć własnego brata, nie mówię już o wypowiedziach na temat komuny, Gierka itp.
Można mieć dużo pretensji do Komorowskiego czy Tuska /PO/
ale wydaje mi się że są jakieś granice i że Tusk albo Komorowski
ich nie przekroczą. Dlatego głosuję na PO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry