Widok

PRZYJMĘ

PRZYJMĘ
Jestem młodą samotną matką , sama wychowuje 5 miesięczną córeczke jest mi bardzo cięzko, bardzo by mi sie przydały w szczególności ubranka , pościele , zabawki i różne tego typu rzeczy . Serdecznie dziękuje

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zabawki

...mam zabawki po synku,nie samochodziki!!!Zebrala sie tego reklamowka,jezeli jest pani zainteresowana prosze o kontakt na meila joanna33_1975@tlen.pl,sa to gryzaczki i takie tam inne,wystarczy wrzucic do pralki i przeprac,moge je pani przeslac poczta ...chyba ze pani sama po nie przyjedzie,pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

oddam!

a gdzie jest ojciec dziecka?! jest też taka instytucja jak mops!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

śmierdzisz

Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

A co Ciebie obchodzi gdzie jest ojciec! Szlag mnie trafia jak czytam niektóre komentarze!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

bo jesteś taką samą naciągaczką Ania!!!!!!!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wstydz się!

Nie chcesz- nie pomagaj. Powstrzymaj się jednak od obrazliwych komentarzy.Obyś Ty nie musiał nigdy nikogo prosić o pomoc. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słuchaj szmaciarzu bo już nie mam siły do takich jak TY nie pomagają a pier....ą co im ślina na język przyniesie, a prawda jest taka że pewnie jej zazdrościsz ślicznej córeczki bo sam nie możesz jej mieć , albo po prostu takiego palanta nie chce żadna kobieta, albo ci nie staje !

oszustka

uważajcie na takie oszustki!!!!!!!! samotna mama z dzieckiem 5-cio miesięcznym...dobre sobie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

posciele, zabawki, ubranka po dziewczynce

poprosze o kontakt na maila ze mna , moge nawet na miescie sie umowic i dam pani troche dla coreczki.
posciel ochraniacze, ubranka, zabawki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam ; )
poprosze o e-maila żebym mogła sie skontaktować

buziaczek446@interia.pl

poprosze pisac na mail
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ci co mają samotne matki za oszustki prosze o niezaśmiecanie mi forum

Jak nie znacie państwo sytuacji prosze o nie wypisywanie mi tu bzdur.
a innym dziękuje za zrozumienie i wsparcie .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

oszustko-naciągaczko!!!!!!!!!

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ty "gościu" idź do dermatologa leczyć się na paznokcie bo na głowę już nikt ci gamoniu nie pomoże!!!!!

d

śliczna dzidzia życzę powodzenia w życiu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

kolejna samotna

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

do tego antymona Rico

jak nie masz co robic to wez sie za robote! bo juz kazdemu zbrzydly te twoje komentarze !!!! :/
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

zgadzam sie , widze że bywają też normalne osoby :)

Rico idź ty lepiej do psychiatry może jeszcze ci pomoże chodź wątpię!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przepiekna dziewuszka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żałosene!!!!!

W tym roku kończe 20 lat i mam 3 letniego synka,to że dziewczyna w wieku 17 lat ma dziecko to nic strasznego. Teraz co trzecia dziewczyna w tym lub młodszym wieku ma dziecko. NIE CHCESZ NIE POMAGAJ,ALE NIE KRYTYKUJ. Jeśli prosi o pomoc to nie o KASE!!!!!!!!!!! tylko o ciuszki i wszystko co dla dziecka potrzebne. Nie którzy mają mnóstwo ciuszków ITP które zamiast wyrzucić wolą oddać np takiej 17-latce która potrzebuje. Pomyślcie trochę nad tym co piszecie bo komentarz typu : kija do dupy a nie k****!!! 17-sto latka ma dziecko!!! nic dziwnego że teraz sama! JEST NIE NA MIEJSCU BO TEJ DZIEWCZYNIE NAPEWNO NIE JEST ŁATWO....

OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale o ile społeczeństwo byłoby szczęsliwsze, gdyby...

Właśnie takie małolaty mające 14-16 lat zamiast myśleć dupami (a jak już chcą tymi dupami myśleć, żeby się zabezpieczały), wzięły się lepiej porządnie za naukę, inne obowiązki, a nie potem mam 20 lat, mam dziecko, nie mam wykształcenia, nie ma ojca dziecka, mama troche pomaga, ale nie da rady we wszystkim.... Gówniary dupy wystawiają a potem daj daj. To, że takich jest dużo świadczy o tym, jak są bezmyslne i podchodzą lekceważąco do seksu, jego konsekwencji i macierzyństwa!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hello

Ale to ich sprawa i nikt nie moze ich oceniać !!!! ja mam męża,mam 20 lat i mam 3 letniego syna i nie pisze tu o pomoc wynajmujemy mieszkanie,pracuje tylko mąż i sobie radze!!!!! ale sa ludzie którzy sobie nie radza i nie mozemy ich oceniac bo cos tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Społeczność

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem (16 odpowiedzi)

Oddam w dobre ręce rocznego kanarka glostera z całym wyposażeniem oddam kanarka wraz z klatką i...

bezinteresownie pomoge (162 odpowiedzi)

bezinteresownie pomoge Witam wszystkich !!Czesto zdarza sie ze brak nam sil i uusmiechu a...

do góry