Widok
PRZYJMĘ
PRZYJMĘ
Jestem młodą samotną matką , sama wychowuje 5 miesięczną córeczke jest mi bardzo cięzko, bardzo by mi sie przydały w szczególności ubranka , pościele , zabawki i różne tego typu rzeczy . Serdecznie dziękuje
Zobacz ogłoszenie »
Jestem młodą samotną matką , sama wychowuje 5 miesięczną córeczke jest mi bardzo cięzko, bardzo by mi sie przydały w szczególności ubranka , pościele , zabawki i różne tego typu rzeczy . Serdecznie dziękuje
Zobacz ogłoszenie »
zabawki
...mam zabawki po synku,nie samochodziki!!!Zebrala sie tego reklamowka,jezeli jest pani zainteresowana prosze o kontakt na meila joanna33_1975@tlen.pl,sa to gryzaczki i takie tam inne,wystarczy wrzucic do pralki i przeprac,moge je pani przeslac poczta ...chyba ze pani sama po nie przyjedzie,pozdrawiam
Żałosene!!!!!
W tym roku kończe 20 lat i mam 3 letniego synka,to że dziewczyna w wieku 17 lat ma dziecko to nic strasznego. Teraz co trzecia dziewczyna w tym lub młodszym wieku ma dziecko. NIE CHCESZ NIE POMAGAJ,ALE NIE KRYTYKUJ. Jeśli prosi o pomoc to nie o KASE!!!!!!!!!!! tylko o ciuszki i wszystko co dla dziecka potrzebne. Nie którzy mają mnóstwo ciuszków ITP które zamiast wyrzucić wolą oddać np takiej 17-latce która potrzebuje. Pomyślcie trochę nad tym co piszecie bo komentarz typu : kija do dupy a nie k****!!! 17-sto latka ma dziecko!!! nic dziwnego że teraz sama! JEST NIE NA MIEJSCU BO TEJ DZIEWCZYNIE NAPEWNO NIE JEST ŁATWO....
OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale o ile społeczeństwo byłoby szczęsliwsze, gdyby...
Właśnie takie małolaty mające 14-16 lat zamiast myśleć dupami (a jak już chcą tymi dupami myśleć, żeby się zabezpieczały), wzięły się lepiej porządnie za naukę, inne obowiązki, a nie potem mam 20 lat, mam dziecko, nie mam wykształcenia, nie ma ojca dziecka, mama troche pomaga, ale nie da rady we wszystkim.... Gówniary dupy wystawiają a potem daj daj. To, że takich jest dużo świadczy o tym, jak są bezmyslne i podchodzą lekceważąco do seksu, jego konsekwencji i macierzyństwa!!!
Hello
Ale to ich sprawa i nikt nie moze ich oceniać !!!! ja mam męża,mam 20 lat i mam 3 letniego syna i nie pisze tu o pomoc wynajmujemy mieszkanie,pracuje tylko mąż i sobie radze!!!!! ale sa ludzie którzy sobie nie radza i nie mozemy ich oceniac bo cos tam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!