Widok
PRZYSTANEK AUTOBUSOWY
WITAM! CZY KTOŚ Z PAŃSTWA ORIENTUJE SIĘ JAK WYGLĄDA SPRAWA Z KOMUNIKACJĄ DO ULICY ANTYGONY? CZY W PRZYSZŁOŚCI PLANOWANE JEST PORZĄDNE POŁĄCZENIE DO TEGO MIEJSCA? 15 MINUT NA PRZYSTANEK LATEM CZY WIOSNĄ NIE STANOWI PROBLEMU NATOMIAST WIECZORNE POWROTY.... RÓWNIEŻ CIĘŻKO JEŹDZIĆ DO PRACY ZIMĄ KIEDY PO 6:00 TRZEBA WYJŚĆ A JEST CIEMNO I ŚNIEŻYCA. CZY TYLKO MNIE TO MARTWI? NIE ZAWSZE MAM MOŻLIWOŚĆ JAZDY AUTEM... POZDRAWIAM SERDECZNIE
Tosa....ja tez mieszkam na antygony.....brakuje asfaltu, porządnego chodnika dla pieszych i oświetlenia już od okolic ronda :(
Całę szczęście mam samochód ale wiem jak uciążliwe jest przebrnięcie na przystanek zimą gdy dojście od naszego osiedla nie jest odśnieżone :(
Sprawę ulicy zgłosiłam radzie dzielnicy ale póki co odpowiedzi brak....zapytanie zostało skierowane do miasta.
Pozdrawiam
Całę szczęście mam samochód ale wiem jak uciążliwe jest przebrnięcie na przystanek zimą gdy dojście od naszego osiedla nie jest odśnieżone :(
Sprawę ulicy zgłosiłam radzie dzielnicy ale póki co odpowiedzi brak....zapytanie zostało skierowane do miasta.
Pozdrawiam