Widok
Pacjentka JA
Umowilam sie wyjatkowo do specjalisty w tej klinice i moja ogolna ocena jest ponizej przecietnej. Po pierwsze recepcja na pierwszym pietrze tak wiec rozumiem czemu lekarz u ktorego bylam (a przyjmowal na parterze zaraz przy drzwiach wejsciowych) na dzien dobry zapytal mnie czy oplacilam rachunek za wizyte i poprosil o okazanie go.Kolejka w recepcji dosc spora (bylam z dwojka malych dzieci) ,no ale to mozna jeszcze przezyc. Pani w recepcji pomylila date urodzenia mojej corki az o 10 lat,no ale wiadomo, to moze sie zdarzyc.Umawialam wizyte droga mailowa i poprosilam o cennik, pani napisala 90 zl za wizyte. na miejscu okazalo sie ze to 90 od osoby i zaplacilam 180 zl. Z racji ze mieszkam za granica i mam ubezpieczenie zdrowotne i wazna karte ubezpieczeniowa danego kraju okazalam ja (moich corek rowniez) ale pani w recepcji uznala ze to zbedne i je nie potzrebuje.Pozniej wykupujac leki w aptece za ponad 200 zl okazalo sie ze wszystkie sa bez znizki i sympatyczna pani farmaceutka poinformowala mnie ze gdybym okazala ta karte w klinice to bym dostala znizke na recepcie. A wracajac do wizyty, pan dotor byl mily, zbadal corki,ale duzo mowil i do glosu prawie mnie nie dopuscil. Never ever!
Moja ocena
Clinica Medica
kategoria: Prywatne kliniki
obsługa: 3
oferta: 4
jakość usług: 3
czas oczekiwania: 4
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
3.3
* maksymalna ocena 6