Widok
Gdybyś czytał ze zrozumieniem, to wiedziałbyś, że na ul. Armii Krajowej w Żukowie, w okolicy stacji benzynowej, nigdy nie ma żadnego korka. Bo i dlaczego miałby się tam tworzyć.
Z Banina do tej stacji, to jakieś 3 minuty samochodem, zawsze to lepiej niż kombinacja do terminalu lotniczego.
Ważne jest, że ekspansja paczkomatów następuje. Jeżeli zdecydowali się na Kartuzy i Żukowo, to Banino jako bliska okolica ma większe szanse na postawienie paczkomatu
Z Banina do tej stacji, to jakieś 3 minuty samochodem, zawsze to lepiej niż kombinacja do terminalu lotniczego.
Ważne jest, że ekspansja paczkomatów następuje. Jeżeli zdecydowali się na Kartuzy i Żukowo, to Banino jako bliska okolica ma większe szanse na postawienie paczkomatu
paczkomat BAN01N jest już na mapie na http://www.twoj.inpost.pl można zamawiać paczki do niego :-)
Dawno dawno temu ludzie też chodzili odbierać paczki ale były to bardziej cywilizowane warunki nie parking pod gwiazdami w deszczu a taki ala sklep. Kiedyś miało to nazwę Poczta. Reszta pozostawała bez zmian tj po powzięciu wiedzy o przesyłce jechało się w to tajemnicze miejsce i czekało w kolejce do odbioru swojej paczki. Często w tych miejscach były paczkomaty wtedy nazywane skrytkami pocztowymi... Wiem że młode pokolenie tego nie pamięta ale tak było dawno dawno temu zanim inpost rozwalił pocztę tanią ofertą
Powinni postawić obok drugi, moich kilka paczek czekało w Gdańsku w sortowni po 5-6 dni, aż się miejsce zwolni. Po interwencji okazało się, że 1. paczek jest bardzo dużo, 2. ludzie często odbierają dopiero trzeciego dnia i po 3. aż 4 skrytki były uszkodzone i serwis zwlekał z naprawą... Odpuściłam sobie dostawy do paczkomatu.
Jak widać paczkomat przy Żabce bardzo się przydał i co chwilę jest powiększany.
Spróbujmy w takim razie zgłosić kolejną lokalizacje do postawienia nowego paczkomatu.
Link do głosowania:
http://bliskociebie.inpost.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=54.388106075992994_lng=18.38372780944826
Spróbujmy w takim razie zgłosić kolejną lokalizacje do postawienia nowego paczkomatu.
Link do głosowania:
http://bliskociebie.inpost.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=54.388106075992994_lng=18.38372780944826
Jak to nie ma? Wątpię żebyś z niego korzystał skoro piszesz takie rzeczy.
W 70% przypadków gdy mam odebrać przesyłkę z tego paczkomatu odbieram ją od pracownika który czeka w samochodzie przed paczkomatem i wydaje paczki.
Przecież to absurd, myślę że jak najbardziej kolejny paczkomat jest w Baninie potrzebny
Przy Feniksie jak najbardziej
W 70% przypadków gdy mam odebrać przesyłkę z tego paczkomatu odbieram ją od pracownika który czeka w samochodzie przed paczkomatem i wydaje paczki.
Przecież to absurd, myślę że jak najbardziej kolejny paczkomat jest w Baninie potrzebny
Przy Feniksie jak najbardziej
Pomysł paczkomatów to żerowanie na głupocie ludzi - taki listonosz lub kurier przywozi ci paczkę do DOMU. Jak ludzie się slinią na oszczędzenie 5zł które i tak wydajesz poprzez czas jaki poświęca się na dojazd i paliwo to nic dziwnego że zaraz jest im mało i chcą mieć kolejny "bliżej".. Skrzynki pocztowe to naprawdę dobry wynalazek który się sprawdził .. ludziom się wmawia że potrzeba kolejnego lepszego