Widok

Paczkomat- zagłosujmy

Banino Armii Krajowej Temat dostępny też na forum:
Witam. Przydałby się u nas w Baninie paczkomat. Proszę zagłosujcie na naszą lokalizacje:

https://bliskociebie.paczkomaty.pl/#paczkomat-w-twojej-okolicy_lat=54.393838964754174_lng=18.401788410003633
popieram tę opinię 44 nie zgadzam się z tą opinią 0

mi normalnie przyjął - stało auto i koleś wydawał paczki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

czyli dlatego nie inpost nie chcial przyjąć zamówienia na paczkomat w Baninie...figurował jako niedostępny...

a już chciałam głosować na umiejscowienie drugiego, np. przy Feniksie :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

całe szczęście od wczoraj mamy w miejsce starego nowy, duużo większy paczkomat :)) wreszcie!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
o tak i można było tam odebrać przesyłkę o każdej porze dnia i nocy i to było piękne w tych czerwonych czasach , dzisiaj Poczta podniosła ceny bo chce walczyć z Inpostem ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Odbior z samochodu jest zazwyczaj we wtorki. Najlepiej kupowac w piatek albo w weekend wtedy przesylki nie beda czekaly 5-6 dni. Poza tym jest szczyt swiatecznych zakupow - juz. Inpost ostatnio na swoim facebooku pochwalil sie, ze w tym tygodniu pobili rekord sortowanych paczek...
Powinni postawić obok drugi, moich kilka paczek czekało w Gdańsku w sortowni po 5-6 dni, aż się miejsce zwolni. Po interwencji okazało się, że 1. paczek jest bardzo dużo, 2. ludzie często odbierają dopiero trzeciego dnia i po 3. aż 4 skrytki były uszkodzone i serwis zwlekał z naprawą... Odpuściłam sobie dostawy do paczkomatu.
Inpost na pewno wie o problemie zbyt malego paczkomatu i pewnie za jakis czas postawia wiekszy lub drugi w innej lokalizacji
Dawno dawno temu ludzie też chodzili odbierać paczki ale były to bardziej cywilizowane warunki nie parking pod gwiazdami w deszczu a taki ala sklep. Kiedyś miało to nazwę Poczta. Reszta pozostawała bez zmian tj po powzięciu wiedzy o przesyłce jechało się w to tajemnicze miejsce i czekało w kolejce do odbioru swojej paczki. Często w tych miejscach były paczkomaty wtedy nazywane skrytkami pocztowymi... Wiem że młode pokolenie tego nie pamięta ale tak było dawno dawno temu zanim inpost rozwalił pocztę tanią ofertą
tak, ja tez zawsze czekam az wyląduje w szafie
Też miałem odebrać od nieogarniętego kuriera przy paczkomacie. Zobaczyłem jak idzie mu szukanie paczki w swoich zasobach, to sobie odpuściłem, tym bardziej, ze byłem 8 w kolejce. Następnego dnia rano już była paczka w paczkomacie i bez problemu ją odebrałem.
oczywiscie ze za maly. Ja mam tak za kazdym razem od 5 czy 6 paczek... nie wiem kto tam podejmuje decyzje w inpost ale dal ciala ;)
Witam
Paczkomat jest ....
i już zbyt mały :)

wczoraj odbierałam przesyłkę pod paczkomatem od kuriera który tam miał stać do 20:00 i czekać na potencjalnych klientów, podobno to już nie pierwszy raz.
Wspaniale, tylko tego tej wsi brakowało...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Lidl rozpoczyna inwestycję - zdobywa pozwolenie na budowę. Otwarcie 2018
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Paczka odebrana. Zapraszam pozostałych:-)
wystarczy, że allegro lub inpost cachuje listę skrzynek z API i odświeża co kilka godzin i mogło nie być :) a na mapce na głównej mogło się od razu po w prowadzeniu cache odswiezyc
To jest forum publiczne a nie twoje pastwisko więc hamuj się synku. Gdy ja zamawiałam to na mapce inpostu byl paczkomat nr i wszystko co nalezy a w allegro nie było. I wypraszam sobie takie określenia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
I mi tez sie w koncu udało :) Super ze jest paczkomat. Teraz czekam na lidla :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziś już wszystko działa, dziś rano na allegro zakupiłem przedmiot z odbiorem w naszym paczkomacie :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry