Widok

Palenie to pryszcz...

rzec by się mogło. Wolelibyście, żeby ktoś wam trzepał chodniki, szmaty i wyrzucał wszystko to co się nie mieści w domu? Ten dymek to nic w porównaniu z taką kurką jak ja mam u siebie w bloku. Za zwrócenie uwagi, że za balkon to się nie wyrzuca, to za kilka dni miałam stolec wgniecione w szparę drzwi a próg (kilka razy) ale suce było mało babsko postanowiło podlewać mnie olejem w drzwi, potem olej polał się z góry.
I tak szło po kolei wszystko. Nie mam pomocy z nikąd bo nie mam świadka, że to ona. Żeby było śmieszniej wezwałam dzielnicowego a on na to, że powinien mnie ukarać bo nie mam meldunku i żeby uważała bo sucz może mnie oskarżyć za pomówienie. MAŁO NIE EKSPLODOWAŁAM. Powodzenia wam wszystkim życzę w swoich wzmaganiach i sprawdza się powiedzenie "szanuj sąsiada swego bo możesz mieć gorszego".
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety, ludzie myślą że modą wszystko. Ja mieszkam na I piętrze a z góry ciągle lecą śmiecie, jedzenie, doniczki z przekwitniętymi kwiatami, torby foliowe, a raz znalazłam placki ziemniaczane ( widać ktoś w d*pie miał za dużo ). Na zwrócenie uwagi stwierdził, że to jego balkon i może robić co chce. Chamstwo i Patologia. Ogólny brak szacunku do ludzi, sąsiadów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Stogi

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...

do góry