Widok

Pan.Optikum 'Il Corso'

Pan.Optikum 'Il Corso' Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Pan.Optikum 'Il Corso', 14 lipca 2007 godz. 23:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

p.

Magiczne, nie do opisania:) POszlabym jeszccze tuzin razy na to :)

Gdyby się jeszcze dalo zrozumieć kwestie wypowioadane niby w naszym języku...

"Gdyby się jeszcze dalo zrozumieć kwestie wypowioadane niby w naszym języku..." - Ja problemów ze zrozumieniem nie miałem. Jestem pod wrażeniem, że komuś chciało się prowadzić spektakl w sumie w czterech językach naraz, szczególnie, że specjalnie jeden z nich to język Polski.

magia swiatel, tanca, spiewu, emocji i pytan bez odpowiedzi.boskie

bardzo super,super światła,jeszcze raz poszłabym na to

Wspaniałe

Piękne. Wszystko - muzyka, dźwięki, gra, światła. Kulminacyjna scena wprost niesamowita.

Jak żywy obraz Chagalla , jak żywa poezja

be

A mnie się nie podobało,byłam przez dziesięć minut i teksty wypowiadane łamanym polskim bardziej mnie żenowały niż zachwycały.Czułam się jak w programie "Europa da się lubić".Gdyby nie ten polski byłoby ok

be

A mnie się nie podobało,byłam przez dziesięć minut i teksty wypowiadane łamanym polskim bardziej mnie żenowały niż zachwycały.Czułam się jak w programie "Europa da się lubić".Gdyby nie ten polski byłoby ok

Fantastyczne

j j trzeba było poczekać, te 10 minut łamanej polszczyzny były warte wytrzymania, poza tym sposób w jaki wymawiano polskie słowa dodawał klimatu całej scenerii, tworzył atmosfere niewiadomej.

.

"Gdyby się jeszcze dalo zrozumieć kwestie wypowioadane niby w naszym języku..."
czlowieku, ale oni wcale nei musili nic mowic po polsku, mogli tak samo jak Szwedzi po angielsku tylko gadac. a tak sie postarali i za to wielki plus dla nich

...

świetne

Inne tematy z forum Rozrywka

Pchli targ z kufra (4 odpowiedzi)

Zapraszamy na sprzedaż Z KUFRAczyli pchli targ, wyprzedaż garażowa, giełdę, rynek - w samym...

ABC adopcji zwierząt - Spotkanie edukacyjne dla dzieci i dorosłych (5 odpowiedzi)

Drodzy Miłośnicy Zwierząt,Czy wiecie, że odpowiedzialna opieka nad zwierzęciem to klucz do...

Święto Ulicy Strzelców (30 odpowiedzi)

Drodzy mieszkańcy i sympatycy! Zapraszamy wszystkich 28 września b.r. na niezwykłe wydarzenie w...

do góry