Widok

Pan T.

Filmy Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Pan T..

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan T.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Typowe oceny na podstawie typowej / czyli medialno-propagandowej / wiedzy. Mozna i tak...

...bo to jest...

...film dla ludzi z szarymi komórkami pod czaszką...do kina chodzi się oglądać to co chce się zobaczyć a nie to co "trzeba zobaczyć". Po co się męczyć przed ekranem a potem pisać głupoty? Lepiej zostać w domu popaczać na Koronę Królów z paczką "czipsów" - i taniej i bez frustracji ;)

Pozdrawiam noworocznie!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pozytywne zaskoczenie

Naprawdę dobry film, wspaniałe poczucie humoru, bez wulgaryzmów, co jest niemalże niespotykane w polskim kinie, niebanalna fabuła, polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Właśnie ty jesteś głupi, bo próbujesz się wybić, dodać sobie ważności kosztem osób, którzy do czegoś w życiu doszli. A ja właśnie zwalczam takich internetowych trolli i hejterów jak ty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan T

Zgadzam się

No nie tego jeszcze ...

chłopczyku taki się urodziłeś czy twoja głupota przyszła teraz haha ....

Gdy brakuje argumentów merytorycznych używa się wyzwisk i obrażania. Dajesz tym świadectwo swojego chamstwa i prostactwa. Komentarzy kogoś takiego nikt nie będzie brał na poważnie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na pewno bardziej od ciebie, ptasi móżdżku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Tyrmand zrobił osiągnął ogólnoświatową sławę, Hłasko jest znany tylko w Polsce. Nie widzisz różnicy, imbecylu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Te kretynie trochę poluzuj..

Tyrmand to mógł co najwyżej Mareczkowi Hłasce płaszczyk ponosić-palancie jeden...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z jakim panem T.? Ten film to nie jest niczyja biografia a Pan T. to archetyp polskiego literata, czy szerzej artysty czasów stalinizmu w Polsce.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

To nie był film o Tyrmandzie i nie obrażaj tego wybitnego literata, który do czegoś w życiu doszedł w przeciwieństwie do ciebie, mały człowieczku.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie znasz się.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nie polecam

Nigdy nie widziałam żeby podczas seansu wychodziło z kina tylu ludzi. Wytrwałam do końca, ale myślałam o tym ile fajnych rzeczy mogłam zrobić w tym czasie. Szkoda czasu i pieniędzy.Porównanie tego filmu z Zimna wojną, to nieporozumienie. Nie polecam...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Czy polskie kino może istnieć

bez kurkow-ania ? fajnie ze czarno biały Tyrmand był taka glizdowata podróbka bikiniarza raczej no i Bierut był komusza kanalia a nie śmiesznym dziadkiem palącym trawę ...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Możesz rozwinąć? Urodził się w Polsce, miał bogaty życiorys, zdarzyło mu się nawet radykalnie zmienić poglądy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo ciekawa rzecz

Ten film żyje własną, osobliwą estetyką i własnym rytmem. Zabawny, intrygujący, subtelny, choć pokazuje siermiężność systemu i tamtych czasów. Wielkie brawa dla reżysera za tak wysmakowany pomysł i konsekwentną realizację. Oby więcej takich projektów w polskiej kinematografii. Bardzo, bardzo Państwu polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Pan T.

Przeczytaj o filmie.
do góry