Widok

Pan szuka Pani

Niby są ogłoszenia, ale spójrzcie na tą medianę - zniewalająca statystyka tysięcy mężczyzn do coś poniżej pięciuset kobiet.
A próbować trzeba wszędzie.

Mam 30 lat, mieszkam w pewnym państwie poza granicami Polski i już od dłuższego czasu nie jestem w stanie znaleźć konkretnej kobiety, która nie tylko wie czego chce, bo chce miłości, ale również szuka partnera z pasjami i hobby, w tym przypadku zamiłowaniem do muzyki, gier, filmów, książek, gotowania, filozofii, naszego śmiesznego społeczeństwa.. takiego, wiecie - faceta, który woli pogadać razem z nią w domu, bądź na długim spacerze niż wyjść do klubu wyrywać wytapetowane pustostany. Jakiegoś konkretnego, który woli już raz czy dwa w miesiącu whisky wypić (jeśli w ogóle) niż piwo pod blokiem czy na kanapie, mamrocząc coś o "tej przebrzydłej partii A czy B."
Ta konkretna kobieta, która nie szuka "ponad 180cm, 40-50, daddy, trzy kredyty" tylko tego, który wypełni jej pustkę w tym cyrkowym świecie, a ona, z chęcią jego.

Mógłbym tak godzinami wymieniać, o jaką kobietę chodzi, ale raczej nie trzeba, bo jeśli tu takie są, to wiedzą, że piszę do nich.

Szukasz kogoś szczerego, dbającego o siebie, i posiadającego twarde zasady?
Jesteś równie szczera i posiadasz tradycyjne wartości?
Lubisz rozmawiać?
Masz gdzieś ideologie i socii mundi?
Masz od 25 do 35 lat?
Wnerwia Cię sposób w jaki wymieniam Twoje prawdopodobne cechy? Świetnie! Jeśliś równie samotna, co ja, szukasz miłości i masz dość słuchania wywodów typu "znajdź sobie jakiegokolwiek" napisz: fjordsan@protonmail.com
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mail nieistnieje
Nie istnieje*

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (38 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (202 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

do góry