Widok
Pani Dr Pietkun
Witam wczoraj pani dr Pietkun potraktowala nas bardzo negatywnie za nim wyjechalam z mezem zbadala dzieci wszystko ok. Ale mowila jak tylko wrocimy to mamy przyjechac tak zrobilismy P.dr powiedziala ze nas nie przyjmie i ze nie bd sluchala naszych bajeczek a dziecko bylo do szczepienia. Zobaczymy co zrobi w czwartek.
Chodzę z córką do dr Pietkun od ponad 3 lat i leczy ją tylko inhalacjami. Podejrzewa astmę. Ostatnio słyszałam że dr coraz wiecej dzieci leczy tylko inhalacjami. Prawda? Przychodnia w Bojanie to sobie wogule ostatnio trochę olewa. Receptę miałam odebrać w piątek do 18 a tu przed 18 już zamknięte i tak córka została bez leków.
JJ zgadzam się jedynie z tym,ze jest dobrym człowiekiem w przeciwieństwie do jej męża... Natomiast jeśli chodzi o leczenie dzieci czy nawet dorosłych to mam duże zastrzeżenia juz od wielu lat do niej. Nie chce jej się po prostu szukać przyczyny danych objawów tylko swoje stale sposoby lub leki przypisuje. Wiele dzieciaków właśnie przez to cierpi,czyli np.nietrafna diagnoza. Myślę,ze znalazło by się więcej osób,które również maja takie zdanie ponieważ słyszy sie coraz więcej głosów niezadowolenia odnośnie pracy P.Pietkun.
Pani dr Pietkun jest wspaniałym lekarzem, który kosztem swojego życia prywatnego po pracy jeździ jeszcze na wizyty domowe. Zawsze można na nią liczyć i zawsze odbieram z ośrodka recepty wcześniej ustalone bez jakichkolwiek problemów. Nigdy nie widziałam żeby ośrodek był zamknięty o 18.00 a wręcz przeciwnie, zawsze jest zamykany z opóźnieniem. Od 9 lat Pani dr ma pod opieką dwójkę moich dzieci i nie zamieniłambym lekarza na innego niż Pani dr Pietkun za żadne pieniądze!I uwaga, nieraz zalecała inhalacje zamiast głupich syropów czy antybiotyków i zawsze miała rację!A co do Pana Pietkuna?Wspaniały człowiek uczulony tylko na hamstwo!Ulubieniec wszystkich dzieci na poczekalni!Jeśli macie małe dzieci i potrzebujecie dobrego pediatry albo sami jesteście chorzy to polecam dr Pietkun!
2020-06-24 12:57:56
Ja mogę stwierdzić, że Pani dr Pietkun to jest mądry człowiek, po prostu. Więcej życzliwości i wyrozumiałości powinny okazywać pielęgniarki i rejestratorka. A w ogóle, Panie Boże chroń nas przed chorobami.