Widok
Pani Iza - studio paznokcia
Jak czytam te szkalujące wpisy niezadowolonych Klientek dot. p. Izy to zastanawiam się, czy to przypadkiem nie jest to jedna i ta sama osoba, która ma jakiś problem sama ze sobą, a nie z jakością świadczonych tam usług. Naprawdę stać ją, aby tak często korzystać z usług tego dość drogiego salonu i zawsze być niezadowoloną? Ja na jej miejscu zmieniłabym salon i po kłopocie. Osobiście jestem od ponad 10 lat Klientką p. Izy i NIGDY nie zdarzyła mi się reklamacja zrobionych przez tą Panią paznokci. Wręcz przeciwnie - propozycje i rady tej Pani zawsze skutkowały bardzo pozytywnym zaskoczeniem. Ploteczki - w końcu po to się chodzi do fryzjerów i kosmetyczek, aby miło z kimś porozmawiać, a nie patrzeć na mruka. Pani Iza jest zbyt profesjonalna, aby pozwolić sobie na obmawianie innych osób, zwłaszcza współpracowników. Jest tyle innych neutralnych tematów, które umilą czas spędzony w jej towarzystwie. Wszystkie moje znajome, którym poleciłam p. Izę zostały jej Klientkami lub wracają wtedy, gdy jest potrzeba zrobienia ładnych, trwałych i dobrze wykonanych paznokci. Polecam!
Moja ocena
Paula Roccialli
kategoria: Paznokcie
oferta: 5
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 5
5.3
* maksymalna ocena 6
Tak, moje opinie zostały powtórzone nie z mojej winy. Rozumiem, że koleżanki-klientki Pani Izy mogą szykanować opinię innych kosmetyczek ale ja, jako klientka, która skorzystała dwa razy z usług tej Pani i już nigdy więcej nie popełni tego błędu nie mogę wyrazić swojej opinii ? stać mnie to sobie korzystam ale uważam również jako stała klientka, że Pani właścicielka mało dba o stałych klientów-jest tylko karta i raz do roku sms promocyjny. Nie pisałam o plotkach tylko o obmawianiu innych pracownic, a to moim zdaniem jest bardzo nieeleganckie. Ja będąc pierwszy raz u Pani Izy na usłudze znałam jej prawie całe życie osobiste, wcale się o to nie prosząc i w tym tkwi też sztuka bycia profesjonalistą. Podkreślam, że byłam niezadowolona z usług Pani Izy, a nie salonu.
I bardzo proszę oceniać swój stan psychiczny może gdzie indziej niż w opiniach na trójmieście, a o mój proszę się nie martwić.
I bardzo proszę oceniać swój stan psychiczny może gdzie indziej niż w opiniach na trójmieście, a o mój proszę się nie martwić.