Widok
Pani - właścicielka restauracji
Jakiś czas temu organizowaliśmy w restauracji obiad z okazji chrzcin naszej córeczki. Wszystko byłoby okej (obsługa kelnerska, jedzenie) gdyby nie sama właścicielka. 0% uśmiechu na dzień dobry czy do widzenia, nie mówiąc o tym, ze w dniu chrzcin gdy weszliśmy do restauracji przywitała z mnie z pretensją. Chodziło o obecność naszego fotografa. Pani tłumaczyła, ze może to przeszkadzać gościom. Uwaga – w trakcie naszego obiadu, był jeden gości, który zostawił być może 100 zł (my 2000zł) a fotografowie dyskretnie robili zdjęcia tylko naszej rodzinie. Zastanawiam się dlaczego Pani nie zapytała wcześniej (przecież byłam na spotkaniu a także wymieniłyśmy kilka maili) czy planujemy jakaś dokumentacje fotograficzna. Kolejna sytuacja; poprosiłam o obniżenie temperatury (słońce grzało na maksa przez duże okna, wszyscy narzekali, ze jest za ciepło) a Pani mówi do mnie „ale tu są dzieci ja nie mogę obniżyć temperatury, co najwyżej o pół stopnia nie więcej” - bez komentarza. Żałuję, że zrobiliśmy tam rodzinny obiad. Na pewno za te pieniądze znalazłaby równie fajną restaurację z przyjemniejszym interfejsem do ludzi.
wypowiedź zmoderowana ( 2017-10-12 08:37:52)
Moja ocena
By the way...Restauracja
kategoria: Restauracje
obsługa: 1
menu: 5
jakość potraw: 5
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.7
* maksymalna ocena 6
Marysia... zrecenzowała: by the way restauracja – 5 gwiazdek
27 lipca ·
Jedzenie bardzo dobre, ale nie to mnie urzekło najbardziej. Wystrój zachwycający, ale było coś jeszcze ważniejszego. To otwarta i pomocna postawa obsługi, w tym pani menadżerki! Pożyczyła ładowarkę oraz milutki kocyk do przewinięcia niemowlaka. Bardzo dziękuję za życzliwość - to taki klimat buduje dobry lokal.
27 lipca ·
Jedzenie bardzo dobre, ale nie to mnie urzekło najbardziej. Wystrój zachwycający, ale było coś jeszcze ważniejszego. To otwarta i pomocna postawa obsługi, w tym pani menadżerki! Pożyczyła ładowarkę oraz milutki kocyk do przewinięcia niemowlaka. Bardzo dziękuję za życzliwość - to taki klimat buduje dobry lokal.