Widok

Panie

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Witam dziewczyny. Jeżeli tak jak ja macie czasem ochotę na babskie pogaduchy, zakupy wspólne bądź poprostu wyjście gdzieś razem w damskim tylko towarzystwie to zapraszam. Mam 31 lat i mieszkam w Osowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Abstrahując od oczywistej sympatycznej treści tego postu, mnie zastanawia mechanizm, którym kierują się kobiety, kiedy poszukują koleżanek w taki sposób.
Takie ogłoszenie opublikowane przez mężczyznę, w mojej ocenie wygenerowałoby natychmiast podejrzenie, że autor jest zniewieściałym homoseksualistą. Szukanie kumpli do pogaduch, wspólnych zakupów i wyjścia w męskim gronie jest co najmniej mało męskie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Halewicz, dlaczego szukasz podtekstów? Często zdarza się że ktoś przeprowadza się i nie ma w okolicy znajomych., dlatego próbuje szukać przez internet.
Może i ja będę w takiej sytuacji, gdyż mieszkałam od dzieciństwa w Gdańsku, teraz chwilowo poza Gdańskiem a w niedługim czasie zamierzam zamieszkać w Gdyni ;))
I co? Jak napiszę takiego posta to pomyślisz że szukam koleżanek w związku z podejrzeniem że mam inne preferencje ?
image
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nieeee, po prostu nie rozumiem tego mechanizmu. Mężczyźni, gdyby w ten sposób poszukiwali kolegów, zostaliby uznani za osoby niemęskie, zniewieściałe, a niechybnie za zdeklarowanych homoseksualistów.
Podobnie jak u kobiet z mechanizmem wspólnego pójścia do toalety^^ Czy spotkałaś się kiedyś z sytuacją, gdy jesteś w szerszym gronie na imprezie, a kolega do kolegi mówi: idę do wc, może pójdziesz ze mną? ^_^ Natomiast gdy koleżanka proponuje Tobie wspólne pójście do wc, to w żadnej mierze nie kwalifikuje się to do uznania, że jesteście homoseksualne! Prawda?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
bo kobiety idą do toalety nie tylko z potrzeby fizjologicznej ale też żeby np poprawić make-up ;)))
a czasami koleżanka ma stosowne narzędzia hihihih
gorzej jakbym proponowała koledze wspólne pójście do wc ;)
image
Tudzież poplotkować o męskim gronie, ale nie w jego obecności^^

Gdybyś zaproponowała koledze, to może niekoniecznie do wc; w końcu są inne, przyjemniejsze miejsca do rozmowy w cztery oczy:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
dlatego nie proponuję koledze wspólnego wyjścia do wc ;)))
image
"Natomiast gdy koleżanka proponuje Tobie wspólne pójście do wc, to w żadnej mierze nie kwalifikuje się to do uznania, że jesteście homoseksualne! "

toż to jawna dyskryminacja!
mężczyzn, oczywiście
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niektorzy mężczyźni także poszukują towarzystwa w podobny sposób
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
i nic w tym dziwnego, lepiej prze internet szukać znajomych niż siedzieć samotnie w domu ;))
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie, także wtedy kiedy to facet szuka kolegów.

Inne tematy z forum Osowa

Domy Sołdka 14 (12 odpowiedzi)

Domy powstają w centralnej części Osowy, a więc blisko głównej arterii prowadzącej przez tę...

do góry