Widok
Panna Tutli-Putli
Opinie do spektaklu: Panna Tutli-Putli.
Panna Tutli-Putli autor libretta Stanisław Ignacy Witkiewicz Tytułowa Panna Tutli-Putli marzy o romantycznej miłości, której nie są jej w stanie zapewnić ani Milionerzy, ani Działacz Społeczny. Jedynym odpowiednim kandydatem wydaję się być Kawaler d'Esparges - oficer marynarki. Jednak żeby zyskać przychylność i serce swej ukochanej, musi najpierw zdobyć dla niej jakieś królestwo. Z pomocą ...
Przejdź do spektaklu.
Panna Tutli-Putli autor libretta Stanisław Ignacy Witkiewicz Tytułowa Panna Tutli-Putli marzy o romantycznej miłości, której nie są jej w stanie zapewnić ani Milionerzy, ani Działacz Społeczny. Jedynym odpowiednim kandydatem wydaję się być Kawaler d'Esparges - oficer marynarki. Jednak żeby zyskać przychylność i serce swej ukochanej, musi najpierw zdobyć dla niej jakieś królestwo. Z pomocą ...
Przejdź do spektaklu.
Nie podobalo mi się
Nie podobało mi się. Przyznam, że ten teatr nie zaskoczył mnie pozytywnie jak to jest zwykle w przypadku innych sztuk, które oglądam. Nie wiem czym tu się zachwycać. Wolę bardziej ambitne sztuki choć lubię Witkacego, dlatego poszedłem. Aktorzy mało wyraziści, główna bohaterka przedstawiona dość przeciętnie.