Widok

Panowie tam pracujący to jakaś porażka

Miałam "szczęście" kupując tam dwa dni temu. Pani bardzo miła itd. ale w trakcie załatwiania formalności grupka pracowników która zebrała się między działami (7 osób razem z panem z "ochrony") głośno sobie rozmawiała. Poszłam kupić odkurzacz wraz z mężem i 3 letnim synem. Jak to bywa z buntowniczymi trzylatkami mój syn zapłakał gdy mój mąż nie pozwolił mu dotknąć tv. Na co jeden z panów z obsługi stojących w grupce dość głośno skomentował to słowami ZAMKNIJ SIĘ. Jakich ludzi zatrudniacie? chamów i prostaków? Jedno jest pewne już więcej tam nic nie kupię! Wymagam traktowania tak jak ja traktuję sprzedawcę.
Ps wnioskując z dość głośnej rozmowy pracowników ów pan też ma dzieci. BARDZO WSPÓŁCZUJĘ.
Moja ocena
obsługa: 1

pomoc merytoryczna: 6

asortyment: 6

promocje: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 1

4.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kobieto tam 7 osób to nie ma z Paniami z kasy. A o ochrony tam nigdy nie widziałem to nie sklep koło ikei :) Kupuję tam często i wiem że pracują tam mili ludzie , zawsze uśmiechnięci i chętni do pomocy jak mają do czynienia z takimi samymi klientami. Dziecko się wydzierało, pewnie godzina za 5 minut przed zamknięciem, zmęczone całodziennym ciąganiem po galeriach przez bezmyślnych rodziców. Więc nie pisz bzdur i nie oczerniaj ludzi odreagowując własne frustracje! Ja polecam ten sklep, zawsze fachowo doradzą, pomogą przy reklamowaniu sprzętu, a i pogadać o pogodzie z nimi można.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry