Widok
Parafia Dobrego Pasterza - księża odwołani ???!!!
Czy to możliwe aby, Nasz Ksiądz Proboszcz, który całe swoje serce oddał tej parafii został odwołany wraz z wszystkimi Wikariuszami ???
Pytam !!! Za co ???
Tak być nie może !!!
Ksiądz Jan to wspaniały człowiek. Uczciwy, dobry i prawy.
Nie można tego tak zostawić, musimy pomóc Naszemu Księdzu !!!!
Pytam !!! Za co ???
Tak być nie może !!!
Ksiądz Jan to wspaniały człowiek. Uczciwy, dobry i prawy.
Nie można tego tak zostawić, musimy pomóc Naszemu Księdzu !!!!
Ja bym się pod tą petycją podpisała dwoma rękami.Nie jestem emerytką i nie słucham radia Maryja.Wy młodzi umiecie tylko krytykować nic poza tym.Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi. Jesteś bez serca bo ja pamiętam jak proboszcz zaczynał budować tą parafie to tak jakby tobie odebrano dziecko i taż by mówili że jesteś niedobrą matką, ciekawe jakbyś się czuła
A, co według Ciebie w tej parafii jest nie tak ???
Ksiądz Jan włożył w nią całe swoje serce.
Nigdy nie słyszałam o tym aby, odmówił komuś potrzebującemu pomocy.
Nigdy nie "wołał" o pieniądze !!!!!!!! Choć na pewno, bywało ciężko.
Nikt nie jest doskonały !!! Ale, nie wiele jest księży którzy tak bardzo kochają swoją parafię. i
Ksiądz Jan włożył w nią całe swoje serce.
Nigdy nie słyszałam o tym aby, odmówił komuś potrzebującemu pomocy.
Nigdy nie "wołał" o pieniądze !!!!!!!! Choć na pewno, bywało ciężko.
Nikt nie jest doskonały !!! Ale, nie wiele jest księży którzy tak bardzo kochają swoją parafię. i
A ja akurat wiem, że odmówił pomocy.
Nie pojechał do chorego, odmówił ostatniej posługi i namaszczenia, nie pozwolił też żadnemu ze swoich wikariuszy.
Dlaczego? Przez własne widzimisię.
Liczy się dla mnie też fakt upolityczniania parafii i agitacji przedwyborczej.
Poza tym - jego nauki i kazania są niejasne, niezrozumiałe i nicniewnoszące.
Że wybudował parafię - to fakt. I że szykował ją pod siebie i dla siebie - też fakt. Nie wątpię, że trudno mu odchodzić stąd, ale ja się cieszę, przyda się trochę zmian :)
Nie pojechał do chorego, odmówił ostatniej posługi i namaszczenia, nie pozwolił też żadnemu ze swoich wikariuszy.
Dlaczego? Przez własne widzimisię.
Liczy się dla mnie też fakt upolityczniania parafii i agitacji przedwyborczej.
Poza tym - jego nauki i kazania są niejasne, niezrozumiałe i nicniewnoszące.
Że wybudował parafię - to fakt. I że szykował ją pod siebie i dla siebie - też fakt. Nie wątpię, że trudno mu odchodzić stąd, ale ja się cieszę, przyda się trochę zmian :)
Witam powiedz mi kiedy zadiodl cie Ksiadz proboszcz co zrobil topbie ze tak o nim mowisz?? Ja go znam dosc dlugo i czesto jestem na zachrysti i nie tylko Ks Jan Mojej i nie tylko mojej rodzinie nigdy nie odmowil Zapytaj sie Prawdziwych parafian to powiedza jaki On jest a nie takich ktorzy moze znaja go tylko z imienia Powiem Tobie jeszcze jedno Proboszcz tej parafi zrobil bardzo duzo postawil kosciol wczesniej dom parafialny wykonczyl go dbal o porzadek wokolo a np parafia z Chyloni jeszcze niedawno dach robili a jest owiele wieksza i starsza od Dobrego Pasterza Wiec prosze Cie jak juz cos mowisz to mow prawde i jakos uzasadnij a nie z palca bo tak to Kazdy potrafi Pozdrawiam