Widok

Paraliż Gdańska

Mieszkańcy dziękują władzom miasta za cudowne powroty przez najbliższe dwa miesiące z pracy do domu.
Wszystko dla Gdańszczan ️
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A to trudno się domyśleć

Że przed długim weekendem będzie wiele ludzi chciało jechać? Miasto nie jest z gumy. Za problemy w pracy czy w rodzinie też obwiniasz miasto?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co to prawdziwe życie?
50km to 2godziny więc wiadomo, do pracy i z to przypał. Ale do 15km to 40,min miastem. Autem jest jakieś 30. Żadna różnica

Jakby nie remontowali to by były narzekania że drogi zniszczone

Może być. Pracuje z Duńczykami, połowa z nich rowerem jedzie. Druga połowa teslami xD

To autobus
Niestety aut dużo, a pojemność miasta bez zmian. Jak się nie chce busem, albo rowerem, hulajka to zostanie kisnac w korku

Juz na nią nie zagłosujesz. Dulska kończy kariere

I następnym razem zagłosują na Dulską bo tak wypada

Hala

W tym przypadku będziesz stał w korku ale w autobusie a nie w swoim aucie żadne ulepszenie

SKM i komunikacja miejska, oraz rowery zapraszają

Polacy lubią narzekać

No i? Masz jeszcze inny dojazd więc wyluzuj. Niby dla kogo robią ten most? Dla ciebie żebyś mógł bezpiecznie przejechać. Lepiej żeby nie robili aż się zawali a później lamenty? Ludzie przestańcie wiecznie marudzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ogarnij się się ludzie

Mają kasę z Unii na remonty dróg i termin do którego mysz je wydać. Kiedy mają to zrobić??? Zawsze będzie źle... Pomyślcie zamiast narzekać, że później zamiast po dziurach będziecie jeździć gładkim asfaltem i bezpiecznym mostem. Polak zawsze musi narzekać, bo patrzy na tu i teraz zamiast myśleć o przyszłości
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Żyjecie w takim mieście na jakie zasługujecie ,pozwalając od prawie trzydziestu lat rządzić tej bandzie .nie żałuję was .
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Każe

Osoba, która się sprowadziła

Masz zamiar zakazać ludziom przemieszczania się nawet w granicach własnego państwa? Hahaha Jestem ciekawa, jaką opcję polityczną popierasz? Ja teraz mieszkam w Gdańsku, za jakiś czas może gdzie indziej... A wiesz, dlaczego? Bo mogę. Nie chodzi nawet o kwestię swobód obywatelskich czy sytuację finansową, tylko poczucie wewnętrznej wolności. Aha, tak na marginesie - korzystam z komunikacji publicznej i sprawia mi to frajdę. Może dlatego, że rzadko to robię. Kocham Gdańsk. Nie lubię przedziwnych decyzji władz Gdańska, sugerujących brak kompetencji. I mam do Was, Gdańszczanie, apel - wybierajcie mądrzej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twój samochód twój kłopot. Stać cię na auto warte tysiące a nie stać cię na parking za parę złotych. Dlaczego nie zmotoryzowani mieszkańcy Gdańska mają płacić za twoja wygodę?

Może to dobry czas by przesiąść się na tramwaj autobus czy rower. Nie zawadzi spróbować. Ja komunikacja miejska jeżdżę od lat. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 16

Naucz się podstaw ortografii.

...

To powiedz że jeździć należy to rowerem zamiast komunikacjom osobom dojeżdżającym do lekarza, na rehabilitację lub wracającym z pracy po 12 godzinnej zmianie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komuno Wroć

Pani prezydent tak sprawuje Władze i dazy do tego żeby wszyscy jeździli komunikacja w Gdansku a tylko wybrani(elita) mogła się przemieszczać autami tak jak to było za Komuny!!!!
Władze miasta i uUrzędnicy Samochodami a reszta społeczeństwa komunikacja miejska.
Niech jeszcze zaczną wyburzac estakadę na Elblaskiej to wogole nie będzie można się nigdzie ruszyc
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry