Widok

Paraliż Gdańska

Mieszkańcy dziękują władzom miasta za cudowne powroty przez najbliższe dwa miesiące z pracy do domu.
Wszystko dla Gdańszczan ️
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To jest

G***o Na Drodze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kompać się nie trza
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ale autobusy są nowe - elektryczne. A spalinowe też nowe, prosto z Niemiec trzydziestoletnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

I ty się mylisz że przyklejony

Swego czasu jeździłem codziennie od 50 do 100km dziennie. Ale to było lata temu. Potem przyszło prawdziwe życie. Nie narzucam nikomu każdy ma prawo wyboru. Ale tutaj na portalu widać że jednak rowerzyści mają więcej
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8

Przeprowadzka

64 lata mieszkałem w Gdańsku. Ale na dłuższą metę tu nie dało się spokojnie mieszkać. Dlatego rok temu z Brzeźna przenieśliśmy się do Grudziądza. Zapomniałem o korkach, pełnych parkingach i tysiącach turystów. Nie zapomniałem jednak o Gdańsku. Kocham to miasto i życzę mu i mieszkańcom jak najlepiej.
popieram tę opinię 93 nie zgadzam się z tą opinią 6

A co to za problem wkońcu dziećmi jakoś byś się zajął a jak nie mają siły to wózek za sobą ciągnij a jak ty nie masz siły to elektryka kup
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 17

To elektryka wystarczy kupić a jak nie chcę się to chociaż nie narzekaj na korki
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 12

nie ma problemu

Tylko nie można być zbyt otyłym bo ciężej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

moze po fakcie

Ale Durex.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hiszpanie, Włosi protestują.A my? Tylko narzekamy

Zacznijmy protesty. Osobiście mam dosyć turystów, osób sprowadzających się do Gdańska, inwestycji ściągających inwestorów wykupujących hurtowo mieszkania, wiecznych korków, wycinki lasów itp.Nie chcę wyprowadzać się ze swojego rodzinnego miasta. Chcę normalności sprzed 10 lat!
popieram tę opinię 87 nie zgadzam się z tą opinią 15

Smutne

Złośliwe i bez merytoryki.Są różne ludzkie potrzeby, nie każdy jest na tyle sprawny, aby przemieszczać się rowerem.Komunikacja miejska, trzeba mieć dużo czasu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Wiesz że nie ma obowiązku zmiany tablic

Po zakupie auta.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przez władze
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Kto wy jesteście bo nie rozumiem?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A po co je wozisz po mieście?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Pełna zgoda

Dokładnie tak. Jak dojechać do centrum, nad morze jak się mieszka przy obwodnicy lub za nią?
Jak dojechac do centrym jak Most Siennicki nieczynny i tramwaje nue jeżdżą. Może pseudo eko urzędnicy oddadzą do użytku wszystkich parkingi przy urzędzie miasta, urzędzie wojewódzkim i może zaczną jeździć rowerami
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może 500 km
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla nich jest komunikacja miejska
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry