Widok

Paraliż Hutniczej w Gdyni

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Remont hutniczej się udziela ale to chwilowe miejmy nadzieje
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

Nic nowego

Paraliż hutniczej to codzienność, jak się w raporcie pojawi ze jest przejezdna w tygodniu około 16 to wtedy sie zdziwię
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale Hutnicza stoi nie przez remont. Remont zaczyna się po 19.00
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A 141 spóźniony 20 minut

Coś na Morskiej czy estakadzie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A może to przez torowisko na Puckiej, auta skręcające w prawo stoją i blokują przenazd jadącym prosto.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie pierwszy raz

Czy te wszystkie osoby co teraz przeżywają stres faktycznie nie mają innego środka lokomocji aby dojechać do pracy i wrócić?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie np nie stac aby kupować i bilet miesięczny na skm i bilet miesięczny na zkm
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

korkuje się przez deb..liadę szczurka pod tytułem zrewitalizowałem se meksyk i postawiłem światła za tymi światłami zaczyna to jakoś jechać do vistalu z początku wolno ale dalej bliżej granicy z rumią już normalnie. Miałem sprawę do załatwienia to widziałem że autobus R przejechał od makro mniej więcej do drugiego urzędu skarbowego w ciągu pół godziny jeden przystanek może kilometr i tego korka nie spowodował żaden remont sygnalizacja ruchu wahadłowego jest odwrócona bokiem w stronę Rumi nic nie zerwano z asfaltu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

widziałem ludzi w tych autobusach R ściśniętych jedziesz hutniczą 45 minut i słuchasz gadania prfzez telefon cudzych rozmów itd średnio przyjemne a jak z Karwin jedziesz to i 1,5 godziny lub dwie zejdzie nim do Rumi dotrzesz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry