Widok

Paraliż Polregio i SKM

Lód na sieci pociągi stoją
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Grubo

Dzięki za info. Miałem nosa, aby do korpo wczoraj jechać z noclegiem.
popieram tę opinię 37 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak się cieszę że przesiadłam się na samochód. Juz wolę stać w korkach niz na peronie. W korku przynajmniej wiem że kiedyś dojadę..
popieram tę opinię 33 nie zgadzam się z tą opinią 25

Teraz opóźnienia są nawet po 60-130 minut...

SKM też ma opóźnienia, ale do 5-15 minut.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak

Elbląg 5.13 jechał "normalnie" no poza tym że wbiło sie do niego ludzi z trzech poprzednich składów :D Kowid miał co robić :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ustronie Kołobrzeg- Kraków , opóźnienie 210 min. Alleluja i do przodu. Podobno lekka zima jest.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nic takiego, w sierpniu pociagi mialy tyle opóźnienia

Wtedy było za ciepło podobno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oficjalny komunikat z takim błędem? Tą? Poziom edukacji w tym kraju to jakiś dramat.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coraz więcej błędów jest w mediach

Prezenterzy kaleczą język, a na tzw.błędy paskach na tzw.wiadomości to już kompletna porażka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"oblodzenie trakcji" a przepraszam a ile to trzeba , to zima stulecia,- 30....ludzie przecież jak zwykle burdel ,jak zwykle nie przygotowani na nic...obudzili się....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

co innego -30, a co innego zamarzający deszcz przy -2. Jak masz oblodzoną trakcję, to żaden pociąg elektryczny ci nie pojedzie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic specjalnego

Opóźnienia z powodu zimy zawsze były są i będą to są słabe punkty na kolei typu oblodzenie sieci, dlatego proszę o wyrozumiałość. Wszyscy pracownicy robią co w ich mocy by pociąg miał jak najmniejsze opóźnienie. Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wczoraj popołudniu ok.17 było jeszcze gorzej . Ok.5 godzin opóźnienia

Dziś jak próbowałam dostać się rano z Łęczyc do Gdyni Głównej, SKM była opóźniona ok.2-3 godz. Wróciłam się do domu przyjaciela i potem jechałam pociągiem Regio o 11 :44 ,który był opóźniony ok. pół godziny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry