Widok

Paraliż drogowy w Gdyni przez zamknięta estakadę

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponował bym wam znaleźć rozwiązanie aby nie być uzależnionym od estakady. Ale to włodarze miasta decydują. Nie przejmujcie się u nas w Gdańsku nie jest lepiej. Gdańsk teraz ma fazę na drzewa w doniczkach
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brawo gdynia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

To autobusy latają nad ulicami?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie bredź. Nawet jak połowa kierowców przesiadłaby się na ten jeden dzień do i tak już wypchanej po brzegi, a także wiecznie się spóźniającej komunikacji miejskiej, to korki i tak by były. Nie było byłoby widać większej różnicy. Nie da się wszystkich wsadzić do autobusów i SKM, zwłaszcza jak ludzie z północnych dzielnic lub gmin, jak Kosakowo dojeżdżają do pracy np. w Gdańsku.
Remont kluczowej dla miasta drogi powinien być totalnym priorytetem dla miasta. Ale jacy włodarze, taki stan dróg i przebieg remontów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ludzie!

Wiedzieliście, że zamkną. Naprawdę przez parę dni nie możecie z komunikacji miejskiej skorzystać? Sami paraliżujecie to miasto!
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 9

Teraz władze Gdyni doświadczyli co oznacza zwykły remont dylatacji

Jest paraliż miasta, zkm jeździ z opóźnieniami Ludzie stoją w korkach tracimy czas i paliwo...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja się wyprowadziłem 3 lata temu z Oksywia

Z koniem się nie biję, taką mam zasadę
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Można teraz wystawić rachunek na UM za godziny stania w korku zamówione przez nich. Podobno stawka jest solidna.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Była informacja kilka dni temu. Można było wziąć urlop
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 49

Sama sie nie zamknela
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry