Widok

Paraliż na północy Gdyni

Przez zamkniętą Unruga wszystko stoi. Cała Dąbka w obie strony, Kwiatkowskiego, Derdowskiego
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

powinna tam stac policja i kierowac ruchem wracałem rano i nie widziałem zadej policji zeby kierowala ruchem

Ka

My na Karwinach też tak mieliśmy, niejaki Łucyk śmiał się nam w twarz, a potem się zdziwił ,że nie został dożywotnim wiceprezydentem.

Hahaha... Tak się kończy uzależnienie od samochodu

Ten remont był dawno zapowiedziany, To nie jest żadna niespodzianka kropka Można sobie było życie zaplanować wokół tego

Przecież tak działa cała Gdynia. Dla nich ważniejsze jest sponsorowanie grubymi milionami złotych rocznie piłkarskiej patologii niż zrobienie czegoś dla mieszkańców.

Nie ma tragedii

Oj nie przesadzajcie. Nie ma tragedii. Od Netto na Pogórzu górnym do stawku na obłużu wjechałem jedynie godzinę i 25 minut. Czy to tak wiele?

Spokojnie Gdynianie nic się nie stało, nic się nie stało

Spokojnie nic się nie stało, pewnie w ramach przeprosin będą w Gdyni parkingi za darmo dla mieszkańców przez wakacje? A nie?!?, to coś mi się przyśniło

Naprawdę pilne hahahahahahaha

Jak wody nie było to konferencje prasowe na cała Polskę, jak korek na pół Gdyni, to cisza, światła wlaczone, No bo skąd wziasc policjantów do kierowania ruchem jak braki kadrowe, gdzie zarządzenie kryzysowe, dziękujemy już państwu

Remont jest ok , info bylo ok ale robic objazd remontu i na objeździe robic remont tego

Bareja by nie wymyślił.
Odpowiedzialnego z UM wywalić z roboty nie nadaje się nic a nic ,

Korki

Trzeba przesiąść się do autobusów i nie będzie korków, a tak wozicie powietrze w samochodach to sobie stojcie.

przecież pisali że będą robić w weekend????? internetow nie macie

wylewać żale to umiecie, ale przeczytać co się dzieje to ciężko

ale to tylko i wyłącznie wy odpowiadacie za te korki

kto w nich stoi i je powoduje? no chyba nie ja siedząc w domu...

Gdynia

Nie pierwszy raz nowi włodarze miasta wraz z Panią Prezydent poskazują klasę
Zaczyna być gorzej jak za Szczurka
Jeszcze dwa lata i niech szukają nowych zajęć, bo to ich przerosło, brak kompetencji nowych Włodarzy widać na każdym kroku

Jutro już powinno być lżej

Sklepy pozamykane, to i ruch będzie mniejszy.

Planowanie

Przecież można było to przewidzieć i wspólnie z policją zapanować upłynnić ruch.
A zapomniałam Policja to jest stworzona do wyższych celów a nie do pomocy obywatelom nie wspominając o urzędnikach w Gdyni miłego weekendu

W ogóle co się dzieje w Gdyni to masakra. Tak to wygląda jakby nikt nad tym nie panował. Co robi Pani Prezydent, dlaczego ci ludzie jeszcze pracują na tych stanowiskach?

Robia remont oglaszali ok ale ku...noz sie w kieszeni otwiera jak na objezdzie remontu robia remont !!!!

Odpowiedzialnego na taczce wywiasc w pi. .. Du

Brawo Kosiorek

Tak poczułaś, że będzie lepiej, a takiego dramatu jeszcze nie było. Więcej bawcie się politycznie w PSLe i inne, a na pewno miasto się poprawi. Nie dość, że zawiedziony to jeszcze zmarnowany głos. Przepraszam.
do góry