Widok

Paraliż w centrum Gdyni

Jak zwykle kiedy na estakadzie jest remont to Janka Wiśniewskiego stoi i się nie rusza, 10 autobusów pod rząd, ludzie chcą wyjść z autobusów ale nie wypuszczają. Te miasto to jakiś kiepski nieśmieszny żart, przez tydzień taki powrót ze szkoły. As always miasto ma gdzieś mieszkańców a potem się dziwią że ludzie niezadowoleni, wow!
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"nie ma policji do kierowania ruchem!" - ano nie ma , bo jest 15tysięcy wakatów

za to "policjanci" za biurkami mają się dobrze - tylko oni nigdy nie pracowali "na ulicy" , a bandytę i złodzieja widzieli tylko w tv.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Współczuję

Kiedy w latach 80-tych mieszkałem 14 lat na Karwinach III, to Chwaszczyńska była jednopasmowa brukowana kostką i kocimi łbami. Były wtedy tylko 3 zestawy świateł na Wielkopolskiej i jakoś można było dojechać do pracy autobusem 121, 171, 172 czy 193 z przesiadką na Wielkopolskiej na trolejbus 23. Po latach mamy dwupasmową ulicę i 14 czy 15 skrzyżowań ze światłami i co chwilę hamowanie bo wielu kierowców jeździ bardzo zachowawczo. Nawet na Górniczej i Myśliwskiej zrobili światła, no kto by kiedyś pomyślał?

Wiecej miejsc parkingowych

W centrum na pewno pomoże xd
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Maja 15tys wakatow
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na Estakadzie pusto

Dziś to nie Estakada jest wąskim gardłem. Nie wiem co się dzieje
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzisiaj ciepło

Na rowerku podjechalem do skm, ominąłem auta w korku, wsiadłem w nowy skład, kultura cisza i czytam co sie odwala na mieście. Auto w weekend na wycieczkę się przyda...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 8

Zkm smiechu warte

Serio honorują bilety zkm w skm od 17 jak korek stoi od kilku godzin i bardzo dużo osób juz przesiadło sie na skm. Zwrot kasy?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 0

Spoookojnie, przesiądźmy się na rowery.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

Super że można jechać skm na bilet autobusowy. Tylko powiedźcie mi jak mam dojechać na Obłuże skmka???? Godzina 10 od hali do węzła ofiar grudnia. I co mi da SKM, do domu nią nie dojadę
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 0

Klo

Polski porządek Polskie rządzenie
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

A po co na nią wtedy głosowałeś?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Głosujcie dalej na Kosiorek ma w .D polnocne dzielnice tylko buspasy

Ha,ha,ha,ha,....

Armagiedon nastał
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja krążę na Wladysława IV (tworząc korek)

Bo szukam miejsc parkingowych zlikwidowanych przez radnych na 10 lutego i Władka. Mam abonament miejski wykupiony, ale krąże i krążę szukając miejsca dla mieszkańca. Jakiegokolwiek miejsca. Ci, którzy mi wskazują parkkng pod placem Unii niech przeczytają, że musiałbym wykupywać drugi abonament. To za co bierze pieniądze miasto? Aby w promieniu 300 metrów zlikwidować mi wszystkie miejsca? A no i jeszcze zator się robi, bo zlikwidowano zielone strzałki, bo ktoś uznał, że są niebezpieczne. Litości. Czy ktoś umie zarządzać miastem?
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo trzeba było obalić rządy Szczurka.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Iść na piechotę. A co można jeszcze robić na piechotę? Albo jak inaczej można iść niż na piechotę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry