Widok

Park Emilii

Park Emilii Orunia Górna Temat dostępny też na forum:
Inwestycja Park Emilii powstanie w jednej z młodszych dzielnic Gdańska - na Oruni Górnej. Jest tu kompleksowa infrastruktura zapewniająca wygodne życie na co dzień (również dogodny dojazd komunikacją miejską do Śródmieścia). Ważnym atutem osiedla będzie sąsiedztwo odrestaurowanego Parku Oruńskiego - wystarczy zejść ze wzgórza, by znaleźć się w otoczeniu ciszy, spokoju i zabytkowej, zadbanej ...
więcej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Nigdy nie licz do średniej ceny m2 miejsca w hali garażowe" co w przypadku gdy musisz kupić miejsce w hali garażowej? Też nie liczysz tego do ceny mieszkania? Dla mnie to wtedy jest nie logiczne . "Tak przy okazji skąd ta cena "od około 6800 zł" za m2" - cena z umowy rezerwacyjnej
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ciekawe

Nigdy nie licz do średniej ceny m2 miejsca w hali garażowej. Logiczne jest wówczas, że im mniejsze mieszkanie tym bardziej podnosi się wartość m2. Bezsensowne liczenie jak dla mnie. p.s. możesz policzyć zamiast hali garażowej np miejsce naziemne - z tego co się orientuję to jest po około 9000 zł. I wtedy np te mieszkania 41 m2 z tego co ja słyszałem wychodzą po 6600 zł. :-). Tak przy okazji skąd ta cena "od około 6800 zł" za m2 ?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Cena od około 6800 zł za metr, miejsce parkingowe 30 tyś, przy mieszkaniu wielkości około 40m2 razem z miejscem cena za metr wynosi 7,5tyś , trochę sporo jak na taką lokalizację.
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 3

Od 6200
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zbyt ogólnie pytasz

Wszystko zależy od danego mieszkania. Zadzwoń do firmy i po prostu zapytaj się - na pewno Ci powiedzą.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ile m2??

ktoś coś wie ile sobie liczą za m2?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2