Widok

Park Południe

Park Południe Temat dostępny też na forum:
Dzielnica, w której powstanie Park Południe to dynamicznie rozwijająca się część miasta. Okolica ta wyróżnia się ze względu na niską, kameralną architekturę i sąsiedztwo zupełnie nowych osiedli. W ramach inwestycji infrastrukturalnych planowana jest budowa ul. Nowej Świętokrzyskiej, która będzie przebiegać w bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Park Południe i usprawni dojazd do inwestycji. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

bądź spokojny

zbudują
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

miejscówka fajna. no i z potencjałem!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 9

za okiem może będzie widać jeziorko "Wielkopolska". fajny widok:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

robyg takich fuszerek nie robi
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

na stronie robyga znalazłem ofertę mieszkania. rozsądna cena. Gdzieś za niecałe dwa lata chcę się przeprowadzić i raczej to osiedle będę brał poważnie pod uwagę
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 15

nowa Świętokrzyska? to strzał w 10, połączy się ona z nową bulońską i sprawi że to będzie doskonale skomunikowane osiedle, po dwa pasy i buspas. mało?jak to w Gdańsku, powstanie szybko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

śmieszny argument

będzie osiedle, będą drogi. Przecież na wizkach widać że poważnie traktują tą budowe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Na zachodzie tak się robi, że najpierw są drogi, a potem osiedla, a pozatym jak już niżej jest wspomniane Nowa Świętokrzyska nie wiadomo czy powstanie bo nie jest zagwarantowane dofinansowanie do niej
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słyszałam że te osiedle moment jest budowane przez tą samą firmę co park południe. Sporo budują. Widać że to przyzwoita firma.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

na tym polega rozwój miasta

powstają nowe osiedla, a jak skończą budować mieszkania to wtedy za sprawę bierze się miasto i buduje drogi, aleje, tory itd.. Gdyby zacząć najpierw od ich budowy to po pół roku wszystko byłoby w tragicznym stanie. Będzie nowe , z pewnością fajne osiedle - to i komunikacja będzie też ok
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Chodzi o to, że tyle razy pisali, że w najbliższym czasie nie ma co liczyć na Nową Świętokrzyską bo nie ma kasy na nią, a deweloper opiera reklamę swojego osiedla na ulicy która nie wiadomo czy i kiedy powstanie
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

chyba oczywiste jest, że najpierw trzeba zakończyć remont by wybudować drogę. A że powstanie Nowa Świętokrzyska z bus pasem to chyba dobrze. A Moment jeszcze nie jest skończony
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

TAk trzymać! Gdańsk rozwija sie i nareszcie wzięli się za Łostowice!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

chyba tylko w filmach Sience fiction:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

wszędzie się tak buduje i ma to swoje plusy bo jestem spokojniejsza jak wiem ze dzieci bawią się miedzy blokami a nie wśród samochodów. A i kulturalnie zwrócić uwagę też można i często pomaga
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

no to extra wiadomosc!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

??

nikt nikomu nic nie wciskał,komunikacyjnie LW są ok a i przybywa połączeń. Ze dwa late temu zrobili tramwaj teraz robią nową bulońską, jak dla mnie szok
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

akurat o komunikację w tym miejscu jestem spokojny

ta cześć Gdańska rozwija sie w wielkim tempie.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 14

Place zabaw...

Nie wiem skąd takie pomysły żeby budować place zabaw w miejscu które z każdej strony otoczone jest blokami... Niestety ja tak mieszkam i to jest porażka. Nie mam nic przeciwko dzieciom, ale jak otworzę okno to taki wrzask jakbym była w ulu. Żeby odpocząć w ciszy po pracy... bez szans. Budujcie place zabaw ale trochę dalej od zabudowy mieszkalnej.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

To zwykli kłamcy!

W 2016 wciskali kit, że Lawendowe Wzgórze JEST(!) bardzo dobrze skomunikowane i że jest wiele autobusów. W tamtym czasie autobusy jeździły np. w sobotę raz na godzinę po ul. Jabłoniowej. Spodziewana ul. Nowa Bulońska dziś dopiero powstaje (02.2019) a więc będzie pewnie za rok. A więc kłamali.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry