Widok

Park Południe

Park Południe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Dzielnica, w której powstanie Park Południe to dynamicznie rozwijająca się część miasta. Okolica ta wyróżnia się ze względu na niską, kameralną architekturę i sąsiedztwo zupełnie nowych osiedli. W ramach inwestycji infrastrukturalnych planowana jest budowa ul. Nowej Świętokrzyskiej, która będzie przebiegać w bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Park Południe i usprawni dojazd do inwestycji. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

zawsze marzyłam o mieszkaniu z dostępem do ogródka, to jest duży plus tego osiedla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

na lawendowych wzgórzach te place są bardzo ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

całkiem rozsądnie skalkulowali ceny tych mieszkań
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

faktycznie, nie ma o co się przyczepić do ich placów zabaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

z wizualizacji faktycznie wyłania się kameralne osiedle,a 600 mieszkań to też żadne wielkie osiedle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

fajnie żę taka zieleń tam będzie

będe miałgdzie chodzić z psem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

robyg ma nosa do lokalizacji
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 12

południe mi się zawsze dobrze kojarzyło

a do tego jeszcze park, fajna nazwa:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

może się naprawdę fajnie mieszkać na tym osiedlu, nowocześnie wygląda
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

ich kolejne osiedle zielony widok, też jest w dobrej lokalizacji, blisko centrum
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

serio będę tam mieć ogródki? jak dla mnie bomba!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Sam sobie odpowiadasz na swoje posty? Żenada. 50 wpisów w temacie dokonanych przez te same osoby. Co za dno
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobrze wygląda, Będą mieli ten swoj smart house? Znajomy kupił od nich we Wrzeszczu i chwali sysyetm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

A gdzie chciałbyś by dzieci się bawiły? Gdzieś muszą, szczególnie jeśli mieszkają na osiedlu. A jeśli tobie przeszkadzają to proponuję przeprowadź sie do domu jednorodzinnego. A co do placów zabaw robyga są one okej ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

90% wpisów to posty pracownika Robyg - człowieku, daj coś napisać ludziom.

Prawda jest niestety nieco inna
Lawendowe Wzgórza, Zielone i reszta obok - to jedna z najgorszych miejscówek - na zawietrznej przeważających wiatrów z ZUT Szadółki w odległości zaledwie 1,5-2km od wysypiska. Maćkowy czy nawet Łostowice to lepsza lokalizacja - mimo braku komunikacji.
No właśnie: Łostowice, Maćkowy - bardzo odległe dzielnice, właściwie mocno na peryferiach miasta i to się raczej nigdy nie zmieni. Gdańsk coraz mocniej rozwija się do środka, coraz mniej inwestycji będzie w obrzeża - kto chce mieszkać na wsi może kupić mieszkanie na Niepołomickiej, Srebrnej, Wielkopolskiej czy Ofiar Grudnia ale niech nie oczekuje że tam kiedykolwiek będzie sprawna komunikacja miejska.
A propos z pozostałych lokalizacji RobyKa jedynie Zajezdnia Wrzeszcz i straszne blokowisko na Morenie się broni- no właśnie, bo w tym przypadku postanowili wycisnąć z działek 200% tego co powinno być - w rezultacie lokalizacja jest dobra ale komfort mieszkania tam słaby - udało im się "zneutralizować" pozytyw lokalizacji napaćkaniem mieszkań: miłe mieszkanko jest miłe dopóki nie mieszka w nim 20 osób (albo 1000osób na 1000m2 działki)
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 8

niestety tutaj nie bedzie

mądrego domu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłam w biurze sprzedaży

widziałam wizualizacje. To osiedle podoba mi się coraz bardziej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 15

szukaliśmy właśnie takiego osiedla!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Robyg buduje funkcjonalne mieszkania. Fajnie, że na południu Gdańska to robią
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

widziałam na stronie robyga