Widok

Park Południe

Park Południe Łostowice Temat dostępny też na forum:
Dzielnica, w której powstanie Park Południe to dynamicznie rozwijająca się część miasta. Okolica ta wyróżnia się ze względu na niską, kameralną architekturę i sąsiedztwo zupełnie nowych osiedli. W ramach inwestycji infrastrukturalnych planowana jest budowa ul. Nowej Świętokrzyskiej, która będzie przebiegać w bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Park Południe i usprawni dojazd do inwestycji. ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

fajnie żę taka zieleń tam będzie

będe miałgdzie chodzić z psem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

z wizualizacji faktycznie wyłania się kameralne osiedle,a 600 mieszkań to też żadne wielkie osiedle
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

faktycznie, nie ma o co się przyczepić do ich placów zabaw
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

całkiem rozsądnie skalkulowali ceny tych mieszkań
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

na lawendowych wzgórzach te place są bardzo ok
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

zawsze marzyłam o mieszkaniu z dostępem do ogródka, to jest duży plus tego osiedla
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

to trzeba im przyznać

że swoją stronę mają dobrze zbudowaną, przejrzystą i czytelną. przyjemnie się z niej korzysta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13

ja mam mieszkanie od robyga i nie ma żadnych niespodzianek.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

robygowskie place zabaw są ok

zresztą chyba rok temu na trójmiasto.pl był artykuł na ich temat. Zebrali pochwały
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

na ich stornie jest oferta mieszkania o pow. 38.65 m2 za 226 tysi, czyli mniej niż 5900 za metr. to jest dobra ofeta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 7

mieszkania na terenie południowych dzielnic Gdańska też ma wiele plusów, dobry ruch z tym osiedlem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

tak to już jest w cywilizowanym świecie, że najpierw są osiedla a potem budowane są arteria drogowe i ten proces nazywa się planowaniem:) normalka, a w Gd szybko budują drogi. Jest to osiedla z potencjałem komunikacyjnym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

czyli wychodzi na to że robyg jest u nas w Gdańsku nr 1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11

to bardzo dobra wiadomość, że robyg zdecydował się na współpracę z ta firmą b1 architekci. Mają zrealizowane za sobą fajne projekty. A i budynki wychodzą im naprawdę ładne!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

ten robyg ma jednak rozmach

600 mieszkań tu powstanie, czyli w całym Gdańsku zbudował już przeszło 2000 mieszkań! to jest naprawdę wyczyń i czapki z głów!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 20

też tak uważam

idea jest całkiem zacna. mieszkania pewnie szybko się rozejdą.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

oo, nie wiedziałem ze gdzieś tam blisko jest zbiornik wodny. Będzie on pewnie fajnym miejscem na spacery niedaleko od tego osiedla.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8

gdzieś mi w sieci mignęło że robyg rozpoczął sprzedaż mieszkań na tym osiedlu. Mignęła mi również informacja o tym ze cena za 1 m2 była bardzo przystępna.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

oby tak było

bo obecnie to ja codziennie dostaje palipitacji serca stojąc w korkach
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

osiedla moment też wydaje się być ok, ale już sama nie wiem bo park południe ma sporo plusów
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8