Widok

Parking 100cznia

Jak myślicie? Zapłaciłem? Nieee,bo te auta nadszarpnięte zębem czasu, też nie mają za szybą blankieciku z tych pięknych parkometrów,wolę trawniki tam moje opony yokohama mają mięciutko i za darmo jak na Gdańszczanina przystało. Ja osobiście wylał bym tu dużo betonu.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdańszczanin?

Chyba z Warmii i Mazur. Bo normalny gdańszczanin szanuje zieleń. U siebie na wiosce możesz parkować szrotach gdzie chcesz, tutaj dostosuj się do zasad.
popieram tę opinię 65 nie zgadzam się z tą opinią 20

Jakie Ty zasady masz na myśli?

W tym mieście nie na ich
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Normalny gdańszczanin szanuje zieleń, hahahaha

Dobry żart. Doskonale to widać na parkingach, o agresji i chamstwie na drodze nie wspomnę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ksenofobia "prawdziwych gdańszczan" nie zna granic, tylko problem jest taki że jak przychodzi co do czego to właśnie oni wykazują się największym chamstwem prostactwem i kompleksami j.w.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Warmiak

A jednak to my jesteśmy zielonymi płucami Polski i możemy sobie parkować gdzie chcemy :D za to Ty możesz płakać nad betonozą i siać zazdrosny hejt w stronę lepszych od siebie :D padamy tu tylko pozanieczyszczać środowisko, bo naszego nam szkoda :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odp

Nie siej farmazonów wstawiasz zdjęcia nie wiadomo kiedy robione, mogłeś choć pomyśleć bo peron na stoczni skm jest remontowanym a to twoje zdjęcie ma już pewnie ze dwa lata
popieram tę opinię 28 nie zgadzam się z tą opinią 2

dwa lata temu nie było znaku ,,P" płatny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ważne że płatny. Doją ludzi

Złodziejstwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry