Widok

Parking Kokoszki

Witam.
Czy ktoś wie co się dzieje z parkingami na tym osiedlu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
każda wspólnota we własny zakresie i na własnym terenie robi parking
kazdy z blokow ma wykupiony na wlasnosc swoj teren i powstaja tam parkingi nalezace tylko i wylacznie dla wlascicieli gruntu. Kazdy z budynkow to robi oczywiscie na swoj wlasny koszt. dlatego np. powstaly słupki na placu kolo przedszkola i brama wjazdowa, tak samo niestety ale kolo sklepu musialo zniknac ogrodzenie z ogrodkami i powstal parking. Teraz chociaz kazdy wie gdzie ma stawiac samochod i ze na niego czeka miejsce, bo wczesniej byla masakra.
Widać, że mieszkańcy chcą coś porządnego zrobić. Teraz nawieźcie jakiś gres bo utoniecie w błocie. Aha cały syf wywieźliście to i tych MENELI wywieźcie daleko ;-)
co z tego ze mieszkancy chca za wlasne pieniadze zrobic cos porzadnego jak sa i tacy ktorzy bezczelnie wszystko psuja i robia pod gore?;/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak to psują i robią pod górę?
kazdy tylko dla siebie.100% agresji ze strony moherow w stylu jak zobacze dziecko z innego bloku w naszej piaskownicy to wygonie, jakby nie mozna bylo zrobic jednego duzego placu. wogole dziadkom szczegolnie przeszkadza halas,moim zdaniem sa dzialki budowlane gdzie mozna postawic sobie dom. CHORE!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ta... jeden wielki prac, a w zime kto pierwszy to lepszy na moje oczyszczone miejsce od sniegu? ja sie narobie, odsnieze i po powrocie z pracy zarcik figielek moja miejscowa zajeta. dziekuje bardzo, w zeszlym roku to juz przezylem.
Blok nr.3 ma ponumerowane miejsca parkingowe, właśnie po to
by uniknąć takiej sytuacji o której piszesz.
no wlasnie o to mi chodzi, ze dobrze tak jest, a nie ze jest jeden plac dla wszystkich, swoja droga i tak blok sieje wioche tymi wolnymi miejscami ha ha ha i tym szlabanem. Pod piatka sterta samochodow a w trojeczce jak stoja 2-3 to juz tlok ;D
Ludzie zapłacili za te miejsca i nawet kiedy będą stały puste nikogo to nie powinno obchodzić.

Inne tematy z forum Kokoszki

Psy bez smyczy mam juz dość! (240 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Błoga Bysewska (4 odpowiedzi)

Osiedle domków jednorodzinnych w zabudowie bliźniaczej powstaje w dzielnicy Kokoszki, na styku...

do góry