Widok
Parking centrum handlowego nie dla pracowników
Opinie do artykułu: Parking centrum handlowego nie dla pracowników.
Zarządca centrum handlowego Riviera w Gdyni zabrania pracownikom sklepów korzystać z parkingu wewnątrz obiektu i odsyła ich na parking miejski. Powód: auta pracowników zajmują miejsca autom klientów, a to oni są najważniejsi. W innych centrach handlowych w Trójmieście jest z tym różnie.
Trójmiejskie centra handlowe to miejsca pracy tysięcy ludzi. Niektórzy z nich, szczególnie ci mieszkający poza Trójmiastem, dojeżdżają do pracy samochodami. I gdzieś muszą swoje auta zaparkować. ...
Zarządca centrum handlowego Riviera w Gdyni zabrania pracownikom sklepów korzystać z parkingu wewnątrz obiektu i odsyła ich na parking miejski. Powód: auta pracowników zajmują miejsca autom klientów, a to oni są najważniejsi. W innych centrach handlowych w Trójmieście jest z tym różnie.
Trójmiejskie centra handlowe to miejsca pracy tysięcy ludzi. Niektórzy z nich, szczególnie ci mieszkający poza Trójmiastem, dojeżdżają do pracy samochodami. I gdzieś muszą swoje auta zaparkować. ...
Od granicy miejskiego parkingu do wejścia do Riviery jest może 20metrów. W czym problem? Jeżeli właściciel obiektu z góry założył, że parkingi dla klientów są darmowe (co przecież w zadaszonych obiektach nie jest regułą) to ma rację, że jest to dość duży koszt, który ponosi aby ściągnąć klientów. I tak samochodów jest tak dużo, że patrząc na liczbę wolnych miejsc na wyświetlaczach przed wjazdem człowiek często rezygnuje z wjazdu do tego centrum. Niech się zbiorą, wykupią jeden poziom i za niego płacą jak im to przeszkadza, Mi też pracodawca nie zapewnia miejsca parkingowego, które w dzisiejszych czasach nie ma się co oszukiwać - kosztuje (tym bardziej w parkingu podziemnym, za który ludzie płacą prywatnie często po kilkaset zł).
Nie bardzo rozumiem problem pracowników. Jest duży ogólnodostępny parking między halą widowiskową a rivierą z którego mogą pracownicy korzystać, a dodatkowo riviera zrobila od tamtej strony przejście w środku centrum a pracownicy i tak robią problem?! Rozumiałabym ich niezadowolenie gdyby wogule im zabroniono parkować ale nie w tym przypadku, gdy mają parking po prostu kilka kroków dalej.
Jak pracowałam na lotnisku w Rębiechowie również nie mogłam parkować na parkingach najbliższych przy terminalu tylko dopiero na parkingu P5.
Jak pracowałam na lotnisku w Rębiechowie również nie mogłam parkować na parkingach najbliższych przy terminalu tylko dopiero na parkingu P5.
Prezesi centrow handlowych dzis mysla ze sa '' bogami '' chyba przez gabaryty centrow )
Kiedys w TV czy na YOutube'' byly pokazy szkolen chyba na zarzadzajacych centrami ..takie prawie religie ) --- skali i krzczeli - '' sukces , pieniadze , sukces , pieniadze , jestesmy najlepis , sukces , pieniadze '' .faktycznie w glowie sie moze wielu zakrecic jak w to uwierza )
Propozycja
W d...ch się już poprzewracało, jesli jako klient nie będę miał gdzie zaparkować to sobie pojadę na miejski parking. "Korona z głowy mi nie spadnie". Nie utrudniajscie życia ludziom tylko szukajcie innych rozwiązań. Pełne oblozenie sklepu klientami nie jest przeciez non-stop, może jeśli jest tak jak zarząd pisze, że brakuje miejsc to dogadać się aby sprzedawcy parkowali na parkingu miejskim tylko w weekendy, bo wtedy jest największy ruch w "biznesie" Ruszyć głowy i szukać kompromisu i nie utrudniajmy sobie życia.