Widok

Parking przy Rossmannie

Czy ktoś z Was dostał mandat ponieważ nie pobrał biletu na tym parkingu za 5 min korzystania z tego parkingu? Parkingowy oznajmił mi, że wystarczy wysłać zdjęcie paragonu i anulują. Oczywiście tak się nie stało a rozmowy z konsultantami firmy apcoa są bardzo chamskie i olewcze. Czy ktoś miał taką sytuację?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak się staje na 3 minuty to i tak trzeba pobrać ten bilecik, nie dogadasz się z nimi. Zapłać i będzie z głowy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oni tylko na takich zarabiają, na nikim innym
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
90% parkujących na tym parkingu,to są osoby, co się tłumaczą, że byli tylko 5 min w Rossmannie, Kropku, Pepco czy innym sklepie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Bo taka prawda, nikt dłużej tam nie parkuję, bo i po co.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Czy jest jakaś kobieta, która wchodząc do Rossmanna cz Pepco jest mniej niż 5 min w sklepie?.Takiej nie ma. Parkują też ci, co idą robić zakupy do Biedry. (nie wszyscy.)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak jest takich kobiet wiele, bez przesady.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
Niestety trzeba płacić. Ja też dostałem. Najgorsze, że ostatnio typa zauważyłem jak stal przy moim aucie i chciał pisać mandat w momencie kiedy szedłem do parkometru. Sprowadziłem go szybko na ziemie:-).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Najgorsze że ten typ kłamie, że wystarczy wysłać zdjęcie paragonu i anulują mandat. A sama firma apcoa chamska w stosunku do klienta. Wystarczy dzień nie zapłacić dostaje się SMS z prośbą o niezwloczny kontakt od firmy windykacyjnej!!!! Jak dla mnie to jest nękanie. Firma windykacyjna straszy sądem i dalszymi konsekwencjami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Banino

Rolety okienne (28 odpowiedzi)

Witam, czy może ktoś polecić firmę z Banina lub okolic zajmującą się sprzedażą i montażem rolet...

budujecie/kupujecie na kredyt? (260 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...

do góry