Widok

Parking strzeżony - jaki koszt?

Witam, chciałbym się dowiedzieć ile mniej więcej kosztuje parkowanie auta na parkingach strzeżonych w Gdańsku. Dziękuję
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
150-250zl/m
60pln Zaspa (było 115pln), 100pln Wrzeszcz, Przymorze
250pln to chyba z cieciem stojącym całą noc przy twoim samochodzie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdzie ty na zaspie masz parking za 60zl? Lub na przymorzu za 100zl ? Jak tydz temu wlasnie na przymorzu chciałem ogarnąć parking.. To 115zl pierwszy miesiąc.. Kolejne 135zl, na zaspie za 60zl... Chyba jakiś lewy parking, co jakiś parkingowy krzesło pod blokiem postawił i opłaty pobiera za używane parkingu pod domem :-P
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na Leszczyńskich 60pln słownie sześciesiąt polskich złoty (tu parkuje), 100pln ulica Chrobrego, 100pln koło Soprano Przymorze (chyba że się coś zmieniło)
no dokładnie ten koło soprano to 140zl kolego... ale skoro mówisz ze na leszczyńskich 60zl.. to pewnie tak jest :) nie wiem bo tam akurat nie byłem :)

Inne tematy z forum Motoryzacja

Gdzie w Baninie mogę serwisować auto? (70 odpowiedzi)

Witam jak w temacie gdzie mogę spokojnie serwisowac auto jestem nowym mieszkańcem jest ktoś godny...

Auto Części (8 odpowiedzi)

Cześć, Gdzie kupię tanio Auto Części przez internet? Niestety w Gdańsku się cenią ;/ a na olx...

Wynajem długoterminowy czy leasing? (25 odpowiedzi)

Poradźcie mi proszę. Potrzebuje auto typu bus - czym wieksze tym lepsze - roczny planowany...

do góry