Widok

Parkomaty w PSM PRZYMORZE

W PSM PRZYMORZE kiełkuje pomysł aby postawić parkomaty na terenie osiedli.
Nie dajmy się wrobić kolejny raz w piękne zapewnienia. Ten pomysł musi być gaszony przez nas już od zarodka. Stanowcze NIE dla parkomatów.
Skończy się kolejny raz tak jak z identyfikatorami. Naobiecywali że będzie lepiej, ściągnęli pieniądze za identyfikatory a potem nie miał ich kto egzekwować. Codziennie mam, i nie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Porażka

Co z tego, że mam akt notarialny na miejsce parkingowe jak jaks gwiazda bezprawnie zaparkowała swojego grata na tym właśnie moim miejscu.
Wezwana na miejsce policja pryjechaĺa bagatela po 1 godzinie I wylegitymowaĺa mnie, a nie gwiazdè. Mnie pouczono, źe mam sobie zamontowaç blockade I uwaźaç przy parkowaniu, źeby ej nie rozwaliç.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokladnie

Głównym problemem jest zajmowanie przez plażowiczów miejsc parkingowych. Co z tego że będzie parkomat, plażowiczów i tak zajmie miejsce mieszkańców, tyle tylko ze zapłaci za czas postoju. Jedyna zmiana to to że SM zarobi. Problem z brakiem miejsc się nie rozwiąże. Już w ciepłe dni widać plażowiczów jak przyjeżdżają i ciągną nad morze. Oczywiście za szyba brak identyfikatora. Wystarczyłoby aby straż miejska częściej to kontrolowała. SM powinna tego przypilnować tylko że oni z tego nie mają żadnej kasy więc im się nie chce.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kolejny sposób na wyciąganie kasy.

SM Przymorze słynie z tego że zna wiele sposobów na wyciąganie kasy od mieszkańców. Każdy kto ma samochód będzie musiał płacić abonament 150-250 zł miesięcznie tylko po to by móc wjechać na strefę gdzie i tak nie zaparkuje bo miejsc jest 40 a samochodów 80..życzę powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry