Widok

Parkometr w rivierze

Już stoi. Nad miejscami parkingowymi są czujniki aut. Tak więc firma ma dokładne info kiedy auto zaparkowalo, jak długo stało. Stąd też decyzja o opłatach.
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wstyd

Że Riviera tak nisko upada aby kasować za parking! Być może też to teren prywatny stąd te opłaty. Następny moloch skreślony z listy.
Udanych zakupów!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo dobrze

Parking jest dla klientów a nie cwaniaków którzy nie chcieli tylko płacić za parkowanie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ten darmowy parking to był wg mnie jeden z największych plusów Riviery. Bez stresu ile robisz zakupy. Bez presji cenowej że za długo stoisz. Duża ilość wolnych miejsc (poza oczywiście weekendem i świętami). Słabo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

OK.

Darmocha fajna jest co? Nareszcie będę miał gdzie zaparkować na zakupy od 10 do 17. Nareszcie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Chlopie... Mi nie starcza 2 godziny. Robie zakupy odziezowe raz na pol roku. Wtedy jade do galerii na caly dzień. Ale rozumiem, nie twój problem, wiec fajnie że mi utrudnili zycie... Tylko ze rozumiesz że kiedyś ktoś ci utrudni zycie i ja też sie będę z tego cieszył? W rezultacie obaj bedziemy stratni... Krótkowzroczność nie jest atutem.

I tak będą

Zajęte w 1/3 bo to pracownicy riviery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak, zarządca parkingu nie ma jak prawnie pozyskać Twoich danych, a mandatu na samochód nie mozna wystawić.

A jednak ludzie

Są chorzy psychicznie. Cieszą się że bogaci będą ich okradają aby jeszcze bardziej się wzbogacić. Ale skoro mileniarsom to pasuje to ok. Moja noga w rivierze już nie postanie. Nie będę biegał z językiem na wierzchu żeby wyrobić się w dwie godziny.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czesciej?

Zamiatać mają? Haha

Bardzo dobrze

Dość parkowania pod daszkiem , blokowania miejsc , na skm i do pracy w Gdańsku jak to robili.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

współczuje pracownikom Riviery, którzy dojeżdżają do pracy autami
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

To może teraz będzie czyściej na tym parkingu !!!

Cmentarz na oksywiu

Takie parkometry winny powstać na ul arciszewskich przy cmentarzu

Skoro otwieraja ta mniejsza stronę parkingu przed 10

To zakładam że na niej jest groźba aut sklepikarzy i pracowników... na oko ok 600 osób tam pracuje od godziny 10

ale tam JEST miejsce, tylko leniuszkom nie chce się przejść 5 kroków więcej do wejścia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Auchan otwarty od 7.00

Przykro mi

Nie jara mnie tandetna motoryzacja

Do kina 4 h bezpłatne, a do Auchan 3 godziny. ciekawe jak bilet będzie rozróżniał te trzy strefy..

Do korek bedzie az do Akademika Morskiej (tej przy ul. Morskiej).

Ide o zaklad, ze kierowca suva. Jakas Skoda pewnie.
do góry