Widok
Parkowanie na Abrahama
Opinie do zdjęcia: Parkowanie na Abrahama.
przez złe wyznaczenie miejsc parkingowych kierowcy regularnie rozjeżdżają trawniki i blokują przejazd na wyremontowanym odcinku ulicy abrahama
Przejdź do galerii.
przez złe wyznaczenie miejsc parkingowych kierowcy regularnie rozjeżdżają trawniki i blokują przejazd na wyremontowanym odcinku ulicy abrahama
Przejdź do galerii.

Gdynia!!! Piękne miasto było !!!!!
Co się stalo z Naszym miastem ?
Ostatnie projekty cofają nasza Gdynie do czasów powojennych.
Co tegi umysł zaprojektował parking w ten sposób ul.Abrahama ?!!! Dziecko w przedszkolu lepiej rozłożyłoby figury na kartce papieru.
Kto zdemontował i jakim prawem sygnalizacje na skrz.Swietojańskiej z Armii Krajowej. Juz nie wspomnę o cudach na Starowiejskiej.
Ja już przestałem spedzać wolny czas z rodzina w moim miescie bo nie moge na ten syf patrzeć.
Ciekawe kiedy ktos za to wszystko odpowie ?!!!
Ostatnie projekty cofają nasza Gdynie do czasów powojennych.
Co tegi umysł zaprojektował parking w ten sposób ul.Abrahama ?!!! Dziecko w przedszkolu lepiej rozłożyłoby figury na kartce papieru.
Kto zdemontował i jakim prawem sygnalizacje na skrz.Swietojańskiej z Armii Krajowej. Juz nie wspomnę o cudach na Starowiejskiej.
Ja już przestałem spedzać wolny czas z rodzina w moim miescie bo nie moge na ten syf patrzeć.
Ciekawe kiedy ktos za to wszystko odpowie ?!!!
Łosiem jest ten kto zatwierdził taki "remont" Abrahama
Na zdjęciu widać piękny pasek asfaltu miedzy trawnikiem - idealny do gry w kapsle. To takie wspieranie sportowej aktywności mieszkańców. Podobnie jak likwidacja miejsc parkingowych w centrum miasta. Od teraz na Abrahama z pieniędzmi do kantorów należy przyjeżdżać hulajnogą albo rowerem.
Nie ma miejsc parkingowych
W Gdyni nie ma już miejsc parkingowych! Te co są ledwo wystarczają dla mieszkańców którzy mają swoje samochody(nie są zabronione przez prawo)!
Co raz droższe godziny parkowania, a i tak nie ma gdzie zaparkować bo przecież przyjeżdżają ludzie na zakupy czy załatwiać swoje sprawy prywatnymi samochodami.
dramat!
A nie każdy chce i może jeździć komunikacją miejską póki to nie jest obowiązek.
Co raz droższe godziny parkowania, a i tak nie ma gdzie zaparkować bo przecież przyjeżdżają ludzie na zakupy czy załatwiać swoje sprawy prywatnymi samochodami.
dramat!
A nie każdy chce i może jeździć komunikacją miejską póki to nie jest obowiązek.
źle zaprojektowane
przecież ten krawężnik idzie nie w tym kierunku w którym powinien, po zaparkowaniu samochodu kraęnik powinien być równolegle do zaparkowanego samochodu, a nie pod kontem 90 stopni! Ale oczywiście trzeba być burakim aby tak zaparkować, pyzatym powinny być kary po conajmniej 1000 za parkowanie na trawniku obok wyznaczonego miejsca.! to zaraz byłby porządek !